Boxning med Malin

       
imorse drog jag och Malin in till stan för att kolla på boxning i sporthallen. malin övningskörde btw dit och hon var jätteduktig :D
men eftersom vi hade planerat att ta bussen in och inte bil så kom vi dit en timme för tidigt. men det gjorde inte så mkt. vi satte oss utanför sporthallen vid en damm och pratade om allt möjligt :) tills det kom änder och förstörde allt xD dom var jättenärgående och skärmde skiten ur mig xD men jag överlevde :)
kl 12  började uppvisnigarna men som vanligt så är allt försenat så det började inte förrens vid 12.10 :P
sjävla upp visningen var.... okej xD jag kan ju ingenting om boxning så jag vet ju inte om det dom gör i ringen är bra eller dåligt :P och eftersom  jag inte vet så mkt blir det ju inte lika roligt. men det var helt okej.
det som jag blir så facinerad av när de boxas är att de inter lägger sig ner och dör av smärta xD de slagen jag såg var HÅRDA!!! jag skulle dött om jag fick de på mig xD de blödde lixom tillochmed näsblod och var helt snurriga i huvvet men de fortsatte iaf att boxas. IMPONERANDE.
uppvisningen var klar ungefär vid halv 2 och då drog jag och malin till bosses och käkade glass. mums ,
vi satt vid domkyrkan och solen sken för en gångs skull !!!!! :P wohoo ,
väl hemma hos mig så tittade vi på film (i det fina vädret, skandal xD)
men det var iaf mys det med . . vi såg "click" :D verkligen en snyftfilm fast samtidigt en skrattfilm . . aa svårt att förklara men den är iaf väldigt bra :P se den!

det var min dag det! och det var kul att nånting hände i mitt tråkiga liv för en gångs skull :D 

imorgon ska jag hjälpa pappa på taket och tjäna lite pengar :D wohoo ;) 

puss i ljumsken <3 

Ny design

som ni kanske ser så har jag bytt design på bloggen. tycket att det var dags för lite miljöbyte lix. den gamla var så färgglad och barnslig :P så den har jag dissat.

det händer fortfarande inte så mkt spännande saker i mit liv just nu! om man ska vara ärlig så händer det inget roligt just ju. men det ska det bli ändring på. för nästa vecka så får jag min nya dator! då funkar äntligen min Ipod !!! :) och så ska jag köpa lasse-biljetter med Rocken och Jula :D så det ska bli mys :)

Husbygge:
som ni kanske vet så bygger vi om huset?
eller vi bygger inte om men vi byter tak och målar om huset :D och jag är förste målare :D jag har målat i 2 dagar nu och tjänat ihop lite pengar. 
ganska skönt att måla  faktiskt. man glömmer liksom bort tid och rum och man kan bara slappna av och tänka på en massa onödiga saker :) men man måste ju såklart samtidigt vara fokuserad så att man inte målar fel eller utanför ;)
det enda negativa med måleriet är att man måste gå upp på den läskiga ställningen som vi har runt huset och det gillar jag INTE :P att gå upp för en stege till en ranglig ställning känns som nått jag gärna slipper göra. fast när man väl är på ställningen så är det lungt. det är just bara det momentet när man klättrar upp som gör mig väldigt ill till mods :P men jag börjar faksit att lära mig nu xD inte liiika läskigt längre xD
menmen ,, resultatet blir iaf bra och jag slipper skämmas för vårt ruckel till hus ;) that´s good!

annars har jag inte mkt mer att säga så peace out!

Puss i ljumsken <3



min ipod som snart                                     den grymt läskiga byggställningen xD
har musik på sig :D


kul?

det har nu gått 13 dagar på sommarlovet och det börjar kännas som om jag längtar tillbax till skolan. "/ eller asså, jag vill INTE ha prov, läxor och sånna saker. men att träffa folket! jag vill verkligen verkligen träffa folket!!! saknar dem nått grymt mkt! har liksom inte träffat en enda ur klassen sen skolavslutningen och det känns inte så bra. det var 2 veckor sen.

så vad ska man hitta på idag då?
vad sägs om att göra det vanliga, ingenting? joo , det låter vel som ett alternativ. typ det enda som går att göra :P fan vad tråkigt. men har man inget liv så har man inte xD

ska städa mitt rum tror jag , i brist på annat att göra :P

puss i ljumsken <3


YEES`

FÖR JAG HAR KÖPT EN DATOR, FÖR HAR KÖPT EN DATOR, FÖR JAG HAR KÖPT EN DAAAAAAAAAAAAATOR,
FY FAN VAD JAG ÄR BRA :D



(datorn kommer i mitten av nästa vecka och då ska jag lägga in en bild på den så ni får se)

puss i ljumsken <3

midsommar

då är midsommarhelgen över och som vanligt har den spenderats i sommarstugan med mormor & morfar, kusinerna & morbror med fru :) oså klart mamma, pappa och bror. så himla härligt att komma ner till stugan  och bara ta det lungt. där kan man verkligen slappna av och bara göra det man känner för :D

midsommarafton började iaf med (som vanligt) den goda frukosten bestående av fil med jordgubbar, macka och juice :) man sitter på altanen och andas in den härliga luften. vilken känsla!
sedan är det den klassiska pinigstureringen. robert vinner som vanligt men det är kul iallafall.
vid kl 1 är det lunch, och då bjuds det på KÖTTBULLAR, potatis, sill, ägg och massa massa annat gott :D min mormor är en hejjar på att laga mat kan jag bara säga! :) MUMS.  även den avnjuts på den härliga altanen med utsikt över gärdet och fotbollsplanen. :D (jag kan inte sluta att älska sommarstugan). vid kl 3 är det firande vid midsommarstången och jag, jula och vicke dansar som vanligt runt stången,
små grodorna, små grodorna är lustiga att se tralalaaa ..
vi sitter även där och äter mormors supergoa jordgubbstårta :) att ta lotter vid midsommarstången är också ett måste. och varje år vinner som vanligt morfar högstavinsten. turgubbe är vad han är ;) iår vann han ett spel och en bok.
nått som även gjorde den här midsommarn till ett spec år att minnas är clas vurpa som han gjorde xD haha . han satt på en ihopfällbar liten stol som man sitter på en tyg-grej (svårt att föklara) men iaf så gick tyget sönder när han satt på stolen och ramla rakt ner på marken med rumpan först xD vi skratta så vi tjöt.
senare på kvällen är det att spela geni. jag vann inte,. så mkt kan jag ju säga xD
därefter är det kvällsmat :)

så ser en helt normal midsommar ut hos familjen nyberg :) världens bästa midsommar <3

nu har man kommit hem igen och kusinerna är för tillfället här på besök, vi har käkat middag och har det allmänt trevligt :)
jag drog mig bort från bordet och sitter nu och tittar på en film på tv som är helt ok bra :) men jag har en tjatig albin här som vill spela spel så jag tror att jag får strunta i filmen ;)
naeee , nu tjatar han hål i huvvet på mig så det är dags att avrunda.

puss i ljumsken <3


lekar.

Personligt meddelande till CARRO ;D
det behöver inte vara en boll med i leken! :)
det ska bara vara en vanlig lek.
förslag?


NI ANDRA SOM HAR FÖRSLAG PÅ LEKAR TILL 7ÅRINGAR FÅR MER ÄN GÄRNA DELA MED ER!!! :)


puss i ljumsken <3

fotbollsskola

den här veckan måndag - torsdag är det forbollsskola med 110 ungar uppe i tellby :)
det är jättekul men efter en dag där uppe är man trött i öronen och trött på allt ;) men det är grymt kul :) jag har hand om pojkar födda år 2001 med en som heter calle :)
det går jättebra med gruppen och alla småpojkarna är supersöta även fast dom blir osams hela tiden, har vattenkrig och gråter stup i kvarten xD men det är vel sånt som hör till antar jag,
förresten, om det är någon som har ideér på övningar/lekar man kan göra med 7åringar så får ni GÄRNA säga till :)


nu blire till att göra matte-uppsatsen som ska va inlämnad senast i imorron! :S SNARK!

puss i ljumsken <3

skolavslutning

jaa , då var skolan slut.
skolavslutningen var idag och jag kan säga att det verkligen känndes jätteskönt att gå ut ur dörren och inte titta bakåt ;) skolan är (var :D) verkligen pyton den sista tiden , sjukt mkt att göra och stressen  gick mig lite över huvudet.
själva skolavslutningscermonin eller vad det nu heter, var iaf bra :) inte riktigt vad jag hade tänkt mig men den får helt enkelt duga.
jag hade tänkt mig att det skulle vara en fin avslutning med finsång till ex. den blomstertid nu kommer. men icke.
alla studenter hoppade och skrek och överröstade allt xD
men tar man studenten så gör man. då får man skrika :D masssssoor ;)
vi sjöng även våran fadderlåt som hyllning till våra bästiga faddrar :D (vi vann ju hela nollningen oså ;D) och det blev lyckat trots att vi var ur takt med musiken lite grann :P

ikväll blire ferre hemma hos mig med klassen :D grymt kul att så många kunde komma . jag trodde verkligen först att alla skulle dra sig ur och det bara skulle bli det vanliga gänget. inte för att det är tråkigt men det är ju liksom skolavslutning och då tycker jag att alla ska hitta på nått tillsammans :D
så jag hoppas verkligen att kvällen blir lyckad :D vi blir 25 st btw ;) kul kul kul . jag är peppad !!

det ända neagtiva med att alla kommer hem till mig är att jag måste städa xD har inte börjat med mitt rum än så jag måste verkligen sätta igång och börja NU :P haha


"faddrar, varför sticker ni från oss?
vi ber er snälla stanna
vi vill ha er kvar
ni är allt vi har
så stanna

faddrar vi kommer sakna er så
shit, vad vi kommer gråta när ni går
vart ska ni fara?
kan ni förklara det för oss

som annika von siffler har sitt leende
så gömmer också nils en hemliget
faddrar vi ser er vill gärna ta med er till sängs

efter studenten finns er framtid
ni har klarat hela skiten nu
anders, martina, hamodi, sofia det är fest
en känsla och vi litar på den
vi hoppas att vi får se er snart igen"



puss i ljumsken <3

sommarvärme åt pipan!

sommaren är verkligen här nu :) så himla sköönt!
men den här långhelgen har jag inte haft så mkt fri tid om man säger så , och det har inte heller blivit nån solning "/
för i torsdags var det raka vägen från stan (var i stan med maria, mkt trevligt + så hittade jag 2 par skor) till kusinens student och där stannade vi tills sent på kvällen . där var torsdagen åt pipan,
på fredagen vaknade jag halv 12 och 2 timmar senare var det fotbollsmatch. förlust. och sen direkt därifrån till 19 & 6 årskalas för andra kusiner, och även där stannade vi tills sent på kvällen . även fredagen var åt pipan.
igår, lördag skulle jag vara riktigt flitig! jag skulle klippa gräset, städa rummet och plugga soms och naturkunskap. men eftersom jag  alltid har sån tur att få JÄTTEONT i magen (jag trodde allvarligt att jag skulle dö), yrsel och kallsvettades så blev det inget med den dagen . även lördagen var åt pipan.
och så idag då , jag  var ute och klippte gräset (då fick jag ioförsig lite sol men det var ju typ bara 2 timmar) och nu sitter man inne och pluggar naturkunskap "/ seeegt som fan kan jag ju bara säga . alltså är även denna dag åt pipan .

så som ni kanske fattar så har min långa helg varit ÅT PIPAN!!!!!
usch vad tråååkigt , hatart!
men om 5 dagar är det sommalov och då ska jag hinna sola MKT :D

puss i ljumsken <3


soms

sitter på ännu en soms-lektion och skriver på mitt arbete. men jag är långt ifrån klar så det blir att sitta hela dagen och kvällen hemma och plugga "/ måste plugga matte oxå om jag vill få VG i slutbetyg! så då måste jag klara provet imorron! annars blire inte mer än ett G till mig och jag tycker att jag är värd mera :P
men vi får vel se hur det går helt enkelt.
hoppas på det bättre.

min kusin fyller 19 idag :) grattis!

jag har vel egentligen inte mer att skriva . så jag avrundar.

puss i ljumsken <3

lisse

morgonen (natten) började ganska illa :P jag försov mig och vaknade 10 över 4 på morgonen i panik. jag hade bara en halvtimme på mig att fixa ALLTING till resan innan Linnéa kom och hämtade mig. packa väska, fixa iordning mig, göra matsäck, ALLT.
jag stressade runt i hust som en jävla gnu men hann tillslut och vi drog vidare in till resecentrum där bussen till götet gick :)
där träffade vi de andra flickorna och vi satte oss på bussen och började flumma direkt xD det höll i sig nästan hela vägen ner till götet förutom när vi sov xD kul kul kul .
fast det var ju förstårs mindre kul när gubben som satt bredvid matilda tog sig i skrevet och höll på att gräva där  xD han var äcklig xD

väl i göteborg var det lite stressigt. vi visste typ inte var vi var och vart vi skulle :P men efter mkt om och men så frågade vi och hittade rätt spårvagn som tog oss till liseberg :D
efter ca 30-40 minuters köande så var vi inne på LISEBERG :D wohoo . 
stressen började krypa in på oss och vi blev lite sura på vandrara för att alla ville olika saker och hade olika åsikter om allting. det blev lite kaos, men det gick över efter en liten stund när alla lugnat ner sig och insett att vi skulle hinna. vi hade ju liksom heeela dagen på oss :) 

sedan var det karuseller, karusseller och karusseller som gällde :D vi åkte allting som var värt att åka :D  wohoo :)
favoriterna var lätt Balder, Spinnrock, Lisebergsbanan, uppsvinget, höjdskräcken och Gasten.

fy fan för gasten alltså. så jävla läskigt :S :P jag, matilda , rocken och carro gick och vi höll på att dööö . man går på helspänn hela tiden och man blir så förbannat rädd varje gång ett spöke kommer och skämmer en. jag tror att jag fick 4358732 hjärtinfarkter i sträck eller nått xD panik alltså . men samtidigt är det ju så jävla kul och när man kommer ut därifrån så känns det så himla bra :P fast man är vääääääääldigt hes. iaf så var jag det xD
(idag, dagen efter så har jag fortfarande ont xD) haha . men det tycker jag bara är ett bevis på att jag hade jävligt roligt :D

dagen fortsatte med lunch, karusseller av olika slag och sedan kvällsmat på det.

det sista vi gjorde innan vi åkte hem var att vi spelade bort lite pengar på diverse saker. Rocken fick inte sin stora älg(?) som hon ville vilket var lite synd . "/
men jag vann en stoor marabou choklad.! nr 40 är nummret som är BÄÄST och numera mitt turnr xD haha . efter nr 9 förstårs ;)
fast det var ju lite illa att jag vann en massa godis :P  för jag hade ju bestämmt mig för att sluta äta godis xD good luck nu säger jag ju bara ;)

strax därefter drog vi till spårvagnen som tog oss till centralstationen igen där bussen skulle gå. och just när vi kommer dit slår tanken oss: "vartifrån på heela centralen går bussen?"
PANIK .
vi hittar inte bussen även fast att det står skyltar om att det ligger på 38-41 , men vi hittar inte ändå!
ÄNNU MERA PANIK.
när det var 5 minuter kvar tills bussen gick och vi fortfarande var vilse så frågade vi en kvinna som pekar och visar  den rätta vägen till bussen.  pjuuuh vilken lättnad det var. vi hittade rätt buss och bussresan hem gick bra förutom att det var lite trångt. men det funkade. dock var man vääldigt trött.

bussen kom in till recesentrum i Linköping 03.45 och då stog rockens mamma och väntade på oss . hon skjutsade hem oss och jag somnade vid halv 5 :) göööööööööött

tack för jättesuperdupermegaasaskitrolig dag  :) <3 måste verkligen göras om :) och då ska vi vara fler ur klassen som hänger med :D



just nu sitter jag och pluggar Samhällskunskap för det är prov imorron på demokrati "/  vi får se hur det går :S
men som tur va så har jag ju rocken som gör provet tillsammans med mig :) (man ska alltså göra det två-och-två) så det jag inte kan kanske hon kan, och det hon inte kan kanske jag kan ;) moahaha . ni fattar grejjen :D
nej nu har jag inte tid att skriva mer här. måste plugga.

måste bara flika in att min morfar fyller 67 år idag :) grattis på dig :) <3


puss i ljumsken <3

RSS 2.0