E.H

"couldn't handle this sharp turn
ten o'clock where it's dark
on that cold october night
you're out there
im still here
standing where you left me
I'm standing where you left me
man you really hit me hard
oh my god

I'm standing where you left me
you better come and get me
standing where you left me
I'm right here where you left me"




/ J. - Lycka

Final countdown

För jag har tagit studenten, för jag har tagit studenten, för jag har tagit studeeeeeenteeeeen, FY FAN VAD JAG ÄR BRA! 

Hade en grym studentvecka förra veckan och det blev mycket umgänge och fest med klassen. Vi körde grillning, utgång x2, östögtaresa med med skolan, avslutningslunch och pyntning av flak. Och det har verkligen varit skitkul och det kommer bli tomt utan klassen, helt klart.

Studentdagen var nog den roligaste dagen hittills i mitt liv. Trots att det regnade och var småkallt hade vi så grymt kul och klassen har aldrig nånsin förut haft samma sammanhållning som vi hade den dagen. Champangefrukosten, aulan, lärarnas tal, Toms tal, hänga ut i fönstret och allt annat som hände var minst sagt känslosamt och man pendlade mellan stortjut och gapskratt. Jag tror inte det någon i klassen satt med ett torrt öga :)
När det sen var dags för utspringet och flaket var jag endast lycklig. Vi skrek och skrek och skrek lite till och det var höjdpunkten på hela dagen. så grymt jälva kul! Och det var först då man kände sig som en riktig student och det var då man verkligen insåg att skolan var slut, för alltid! Avslutningsmiddagen och utgången var självklart också jättekul och jag tackar alla för det.

3SB - ni är verkligen BÄST, tack för tre grymma år!
"You don't know what you got, untill you're missing it alot" som Hassle så fint skulle uttryckt det, passar väldigt bra in på OP3SB. Det känns riktigt tråkigt att vi inte finns längre. För liksom, vad händer sen? vart tar alla vägen? kommer man träffa alla man vill träffa igen? åhh, jag får ångest över allt dethär, jag vill inte!
Men vi ska ses igen!! VI SKA! ni har inget val, punkt slut. bra då var det bestämt =D 









/ J. - 11/6 2010 ett minne för livet


Bad timing

10 dagar kvar till studenten och vad händer? JAG BLIR SJUK. så jävla illa...
Har spenderat hela min eftermiddag sovandes i sängen för att försöka få bort febern och pappersnäsdukar är mina bästa vänner för stunden. B L Ä. gör mig frisk? någon?

Pricken över i:et är att jag har en religionsinlämning tills imorgon. lämnar jag inte in den får jag inte godkänt i kursen. Åh vad allt känns bra just nu. toppen, great, bäst helt enkelt.




/ J. - skitförkylning

RSS 2.0