kom hem.



jaa , familjen har lämnat mig ensam hemma igen. den här gången har dom åkt till skara sommarland och Lidköping. de åkte i måndags och dom kommer inte hem förrens på fredag. "/ alltså 5 dagar ensam hemma. skönt på ett sätt men det känns faktiskt ganska tomt. när man kommer hem från jobbet vid halv 4 blir det ju mest att man sitter hemma och då är huset tomt och det känns lite ensamt . menmen.. man måste ju unna familjen en resa :) 
pratade med pappa i telefonen igår på min lunchrast, då satt dom vid en pool och solade och badade.! fy fan vad orättvisst det kändes xD haha ,. där satt man i personalrummet och käkade sin matlåda med jättefint väder utanför fönstret och man satt inomhus och svettades :P bläääää :P 
i dom stunderna önskar man att man inte hade nått sommarjobb! xD

nu ska jag fortsätta att titta på tv . helt ensam xD haha

puss i ljumsken <3

ensam hemma

som rubriken avslöjar så har jag varit ensam hemma nu i tre dagar. men som tur va kom famlijen hem ikväll :D
det är skönt för stunden att vara ensam och ha huset för sig själv. men när man inser att man måste laga mat ensam, äta ensam, inte ha nån att säga godnatt till och när man ska sova, ligga där helt själv och känna sig bortlömd är det inte lika roligt längre xD
men som tur va slipper jag ju det nu när de är hemma igen :D fast dom åker nog igen på måndag "/ och då blir dom borta i 4-5 dagar  :/ menmen,. så är det när man måste stanna hemma och jobba .

idag har jag som vanligt varit på jobbet. det börjar verkligen flyta på bra nu . jag känner alla och har lärt mig hur stället funkar. så det kan nog bara bli bättre :)

det har också varit träning ikväll. som vanligt när vi tränar så kommer det inte så många. och speciellt inte nu när alla åker bort på semestern, så idag var det bara tessie och jag :P men vi körde på ändå :) vi var duktiga och körde snabbhet och kondition i 30 graders värme! guldstjärna till oss :)

imorron blir det kanske smultronstället med mammi, pappsen och brur :D <3 dvs efter jobbet förstårs.  ge mig helg nu!
nu tror jag att jag bloggat färdigt, så jag avslutar med:

puss i ljumsken <3

Hellström & Uggla

  
Förbandet - Laakso              Håkan Hellström                  Magnus Uggla



konsert igår.
och det var underbart! :) Hellström och Uggla var jättebra och jag skrek och hoppade tills jag var helt genomsvettig xD hur kul som hellst .
även förbandet Laakso var jättebra! i vanliga fall brukar ju förbanden vara ganska dåliga och man står mest där och väntar på att det ska ta slut så den riktiga konserten kan börja. men så var det inte igår , flera av deras låtar var jättebra och det var bra drag :)
om jag inte sagt det förresten så var jag på konserten med Juula och Rocken :) vi stod även där med folk från Juulas fotbollslag :)

det var trångt som fan vid scenen, jag höll på att bli mosad ett par gånger men jag antar att det är det som är tjusningen med konserter ;) vi stog iaf väldigt långt fram när uggla spelade (typ 2 meter ifrån scenen) och när hellström spelade stog vi lite längre bak men det var ändå långt fram (det kanske var 6 m från scenen) haha . så vi såg bra och det var hur kul som hellst! men att vara på konsert tar på krafterna så när jag, Juula och Rocken hade cyklat hem var vi vrålhungriga så vi tog fram matresterna i kylen som vi ätit tidigare på kvällen. så kl halv 1 på natten mumsade vi på pastasallad, potatissallad, kött, sallad, bröd och massa andra göttigheter medans vi lyssnade på fler Uggla-låtar i stereon :D
mys !
vi kom inte i säng förrens vid 6 imorse så vi sov lääänge. vi vaknade klockan 1 men gick inte ur sängen förrens kl 2 :P haha . det var hur skönt som hellst att bara ligga i sängarna och snacka skit sådär på "morronkvisten" :)
till frukost åt vi ingen frukost utan vi gjorde brunch istället :P haha . och det var mumsigt det med .

sötbollarna åkte hem för 1 timme sen så nu sitter jag här och ska nog snart sätta på en film. har inte lust att hitta på nått annat idag. och jag tror inte att jag hinner mer så mkt annat ändå . jag ska ju jobba imorron så det blir ju att lägga sig tidigt .
fan vad surt, jag vill inte jobba!!!

men nu ska Hojjen gå och duscha så jag skriver inte mer idag .
btw, bilderna som jag la upp här på bloggen syns inte så bra, men om ni vill se dem i större format så får ni gå in på min bdb och kika :) http://aannahooj.bilddagboken.se


puss i ljumsken <3


förvånad

snacka om att jag blev förvånad idag när mamma och pappa sa att de läser min blogg ibland! xD HJÄLP! haha .
får man inte ha nått ifred? :P
men det var tydligren ett tag sen så jag hoppas inte att de kommer tillbaka hit och läser mina hemlisar , xD
nog om det.

jag har varit dålig på att skriva i bloggen på sistonde. vet inte vad det beror på men aa . nu kommer det ju ett inlägg igen och jag hoppas att det duger för mina trogna läsare :P

den här veckan började man sommarjobba. det var riktigt trögt måndag och tisdag !  det mesta berodde på att:
-  man var tvungen att vända tillbaka på dygnet efter 4 veckors sommarlov.
- man måste gå upp tidigt.
- jobba är jobbigt xD
- jag måste cykla och det är uppförsbackar ÖVERALLT! xD

men bortsett från det så är det ok! haha  .. gnällig? jag?
men det är fan jobbigt att jobba. men som man brukar säga: inget kneg, ingen deg.! och det stämmer vel .
men nu är det iaf helg och då ska jag inte tänka på jobb :) imorgon ska jag på Uggla&Hellström med 2 underbara personer. nämligen Rocken och Juula :D <3
vi ska ha kul kul kul :) hoppas bara att vi har vädret på våran sida för det ska tydligen bli regn imorron "/ hoppas INTE , 

men eftersom jag får fint folk hem imorron så måste jag börja städa NU . klockan börjar liksom bli mkt. hon är 22:22 :D *nån tänker på mig :D* 
så jag hinner inte skriva mer.

puss i ljumsken <3

gårdagen blev inte riktigt som planerat.

har inte alls mkt tid att skriva så därför blir det en snabbgenomgång av gårdagen! :P

mötte ju flickorna (rocken, emelie, anna, carro, matilda) vid steves igårkväll och tog en fika.
och det var verkligen helt underbart att se dom igen och dom var precis så som de var sist jag träffa dem :D så det var kul.
matilda är ju galen som vanligt så hon hade med sig saker och satt och spetsade hennes fanta mitt inne på steves x) hihi , hon är sööt :) men tyvärr så stack hon efter fikan "/
vi andra var glada och på topphumör så vi drog hem till jocke :) där träffade vi lite folk och umgicks. trevligt.
anna, emelie och jag drog sedan hem med halv 1 bussen :)

ikväll ska jag med familjen till kusinerna och grilla. det blir nog mys! :)


puss i ljumsken <3

OP1SB blir snart OP2SB

klockan är just nu prick 17.00 och om 1 timme och 57 minuter går bussen som tar mig in till stan! :)
där ska jag träffa en del av klassen och umgås :D så sjukt länge sen man såg dem så det ska bli riktigt kul.
tanken var först att vi skulle grillat i berg. men vädret är ju som det är så därför var vi tvungna att dissa den idéen "/ menmen.. fika på steves blir nog minst lika trevligt :)
efter fikan drar vi nog hem till Rocken och fortsätter att umgås :D kanske hittar på nått skoj. vi får se .

jag är pepp till tusen på att träffa klassen! wiie :D

men ska göra mig iordning nu så jag avslutar bloggen (som vanligt) med:


PUSS I LJUMSKEN <3

<3

Det finns inte ord för att beskriva dig, men jag ska försöka.
Jag vill börja med att du har gjort så mycket för mig. Du har fått mig att orka gå vidare, det är du som får mig att gå upp varje morgon. Utan dig skulle jag inte vara den jag är idag. Du har lärt mig att våga säga nej, att våga vara den man är, att insidan är viktigast, du har lärt mig så mycket. Jag vet inte hur jag skulle kunna klara mig utan dig och din musik. Din musik berör en på ett sätt som inget annat gör, man kan lyssna på den när man är arg, ledsen, glad, när som helst.
Du är den perfekta idolen som alla borde ha. Jag är stolt över att vara ditt fan. Du gör mitt liv så mycket bättre. Att bara se en bild på dig gör mig glad och känslan när du kommer ut på scen är obeskrivlig. Du ger mig det där pirret i magen, och ett leende på läpparna. Jag är så glad för din skull, du har kämpat och kämpat för det har och du har lyckats. Och du är, och kommer alltid vara en av mina förebilder. Du är en ljuspunkt i mitt liv, det finns inte verkliga ord för hur mycket du betyder. Jag vet verkligen inte hur jag ska kunna tacka dig, det går inte... Men tack för alla konserter, tack för alla signeringar, tack för dom bästiga dagarna i mitt liv, tack för din underbara personlighet, tack för att du är världens bästa idol och förebild, tack för att du är Danny Saucedo, tack för att du gör livet värt att leva, tack för att du finns, tack för allt <3

10 juli

we all just wanna be a big rockstar.. tralalaaa..
sitter och lyssnar på musik och just nu spelas rockstar med nickelback :) den är BRA :D

dagen har bestått av nästan ingenting :P det ända som har hänt är att jag var på fotbollsträning! det var.... vel ok :P
vi gjorde inte så mkt plus att vi tränade med småtjejerna så det blev ju inte så lätt att spela ett bra spel på "smålagsspelet." och det blev ju inte direkt några närkamper för dom flyger ju som vantar så fort man rör dom! :P men dom är jättegulliga och vi har roligt tilsammans. så på ett sätt är det vel kul ! :)

imorron blir det grillning i berg med tjejerna i klassen och det ska bli kul :D har ju inte träffat några av dom sen skolavslutningen! vilket var en månad sen! :P oooojdå!

pepp för imorron alltså. och nu ska jag fortsätta att glutta på tv ;)


puss i ljumsken <3


shopping i regnet

Sitter här vid datorn och utanför fönstret öser regnet ner. Kan man bli mer deprimerad?
fast det där med vädret är en knepig sak, är det kallt så gnäller vi på det, är det varmt gnäller vi på det och om det är molnigt och ca 15 grader alltså nånstans i mitten på temp-skalan så är det ändå för kallt/varmt för vissa. Vädret kan liksom aldrig bli perfekt.


Dagen har varit ganska bra ändå, trots vädret. Jag och mamma drog in till stan på förmiddagen och jag köpte kläder :) jeans, 2 t-shirtar, bh, nagellack, kofta, munktröja, leggins, halsband och två linnen! Så nu är alltså jag pank ;) haha . men det är skönt att ha en nyare garderob :D


Jag kollade ju förresten på "på smällen" igår och betyget blir:
det var ju väldigt väntat vad filmen skulle handla om och det blev inga oväntade händelser en bit in i filmen heller, så egentligen var filmen ganska tråkig. Den var också 2 timmaroch 13 minuter lång och det gjorde ju inte saken bättre. Men av nån anledning var filmen ändå bra. Den var gullig och rörande och på samma gång humoristisk! Och det är bra . dock gillade jag inte slutet.  För att sammanfatta så var den helt ok bra! På en skala blir det 3 av 5 solar! haha


btw så har mitt internet varit konstigt hela dagen så vi får se om det blir mer bloggande idag, men jag antar att det är sånt som märks :P


Puss i ljumsken <3


helgen

länge sen jag skrev nu, förlåt för det !
jag har ingen bra ursäkt till varför jag inte skriver här längre. jag kanske har tröttnat lite ocn en annan anledning är att jag verkligen tycker det är jättesvårt att skriva blogg. det blir lätt att man skriver "idag har jag... sen gjorde jag det... sen..." och det är hur tråkigt som hellst att läsa :P
jag måste helt enkelt lära mig skriva ordentligt! ;) haha

helgen har varit underbar, i fredags drog mamma, jag och jocke till sommarstugan för att fira mormor som fyllt år! :) kusinerna var oxå där och det gör allting mkt mkt bättre<3 :D
vi hade det trevligt och vi badade i det jättesoliga vädret, åt mormors goda mat och bara hade det allmänt underbart. jag ville inte åka hem till regnet :S men nu sitter man här vid datorn och utanför fönstret står regnet som spö i backen. bläää.

btw så har jag haft nya datorn i 5 dagar nu och jag är hur nöjd som hellst! :) jag har börjat fatta hur datorn fungerar och jag har installerat itunes så nu ÄNTLIGEN efter 4 månader så kan jag lyssna på min ipod :P
min bror har även hjälp mig att ladda hem ett nedladdningsprogram (schhh! skvallra inte till nån xD) så nu har man en massa braig musik att lyssna på oxå :D favoritlåten ju nu är helt klart nickelback - Rockstar eller Gavin Degraw - in love with a girl. lyssna på dem :)

en annan artist som jag har fått upp ögonen för är Melissa Horn, så sjuukt bra! hon sjunger svenska låtar i inte allt för högt tempo, alltså perfekt sommarmusik! älskaa :)



i helgen har man även hunnit titta på många filmer :) så jag tänkte ge dem lite betyg ;) mahaa .

what happens in vegas -
mkt bra film med bra handling. men filmen var ganska förutsägbar så hela filmens charm försann lite.  men vad gör det när ashton kutcher är snigg och filmen var bra? :)  tårvarning! :) 
John Tucker must die -  mkt bra film och inte alls förutsägbar. man satt verkligen och grubblade på hur det skulle sluta! BRAA :) men jag gillade inte slutet för det blev inte som jag hade förväntat mig, men jag antar att det är det som gör filmen så bra ;)
simpson the movie - en bra film med alla de karaktärerna som man känner igen med samma personlighet ! men själva filmen var inte så "simpsonig" om ni fattar vad jag menar. det var inte lika mkt humor som vanligt. men den var ändå väldigt bra och jag antar att det var en fördel att den inte var lika humoristisk för då är det svårt att få en bra och intressant handling.
Juno - lite halvkonstig film och inte alls som jag hade förväntat mig. den var väldigt verklig och inte alls så sagolik som jag trott. men karaktärerna var lite överdrinva och det var jobbigt att kolla på. men i helhet var det en bra film med bra budskap!
brudens bäste man - jag hade höga förväntningar på den här filmen och var rädd att bli besviken. men icke. filmen var jättebra men handlingen var ganska förutsägbar. men hey, jag är tjej och älskar sånna filmer. det är tårvarning på den här filmen oxå! :)

ska se på smällen ikväll så jag kanske skriver lite om den imorron eller så :)


puss i ljumsken <3

Ny dator

wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie :)
idag kom nya datorn och jag är superdupermega glad :D att nu ha en dator som inte tar upp hela skrivbordet utan har en platt skärm, är snabb och modern känns underbart! lycka på hög nivå säger jag bara :)
så ni som läser denna blogg och som även har mig som vän på bdb får ha lite överseende med att det kanske inte kommer så många bilder som är tagna av mig :P jag har nämligen inte fått in alla mina gamla bilder och musik från andra datorn än, men det kommer . jag lovar :D

iaf, idag har man varit duktig och klippt gräset. det var jävligt jobbigt kan jag lova! det var ca 25 grader plus att solen sken på mig, svettigt xD 
senare blev det att dra in till stan och träffa Rocken och Jula :D vi köpte äntligen (!) våra lasse-biljetter :D och gubben i kassan försökte lura Rocken på 350 kr xD han tog först betalt för 2 biljetter ;) men de kom snabbt på att det var för mkt :P
vi fick iaf våra biljetter och efter mkt om och men så bestämmde vi oss för att ta en fika på espresso house :) det blev färskpressad juice och  hallon- och rabarberpaj för min del :) de andra tog en iste och en smarrig kladdkaka respektive nån annan kaka xD
det var iaf trevlans tills kråkorna kom och attackerade oss xD HATA KRÅKOR, dom är ju så jävla äckliga :P bläää.
men det var iaf mys :)
efter det hade malmslättsbrudarna fotbollsträning så vi drog oss hemmåt,

väl hemma käkade man och sen kom pappa med datorn :) så här har jag suttit hela kvällen och jag lär väl även fortsätta med det ett tag till ;D haha

puss i ljumsken <3

RSS 2.0