15.04.2011

Nu är det bara 2 dagar kvar tills hon åker. Två, 2, two, zwei, dos, kaksi!!  Jag kan fortfarande inte riktigt ta in att hon ska åka iväg och inte komma hem på ett helt år. Det kommer troligtvis slå mig som en stekpanna rakt i nyllet på måndag när jag vaknar och inser att hon inte längre är på svensk mark. 
Jag såg nedräkningen på hennes blogg förut och jag fick gnugga mig i ögonen, inte en, utan typ 4 gånger innan jag förstod att jag läst rätt, "2 dagar, 3 timmar, 11 minuter och 44 sekunder" stod det. Det är galet vad tiden går fort när man inte vill det!
Du kommer få det så himla bra, ett års äventyr i det stora landet over there lär bli oförglömligt. HA SÅ JÄKLA ASKUL :D Jag unnar dig verkligen allt! du är värd varenda sekund. Men du ska veta att jag kommer sakna dig något enormt här hemma. Det kommer bli tomt, för ingen är som du. Det ända jag kan säga är: tack gode gud för teknologin! Annars hade jag nog inte överlevt.

Jag vet att jag till en början hade en neggo inställning till ett USA-besök men jag har ångrat mig tusen gånger om, jag vill sååå gärna komma och hälsa på i Bethesda.
If you'll have me, vill säga? :)

  



/ J. - Cornelia, you're the world's greatest

06.04.2011

ONT I MAGEN

Idag är en sån där dag när magen värker konstant, jag är nervös och instabil. Tårarna kan komma när som helst lika väl som ett asgarv kan.

Det är bara 11 dagar kvar tills min bäver åker. Jag säger hej till spearationsångesten och kommer nog snart ge henne ett brutet revben av alla kramar som hon kommer få!
• Jag tappar bort viktiga saker och jag får mer eller mindre vända uppochner på hela huset innan jag äntligen hittar det jag letade efter. Paniken var ett fakrum. 
• Det är mycket som händer på jobbet just nu, nya arbetskamrater och nya rutiner. Allt är lite pirrigt innan man kommer in i tänk:et och lär sig hur det ska vara. 
Jag ska äntligen få njuta av lite skönsång live ikväll, av speciellt 1 duktig sångare. åh jag längtar lite.... eller mycket! Därav ont i magen, men den här gången på ett bra sätt :)



/ J. - Save tonight


RSS 2.0