onsdag

vi är inne på andra skolveckan och än så länge har man inte behövt anstränga sig så värst mkt! och det känns superskönt. jag vill skjuta upp det så länge som det bara går. annars kommer jag bli skoltrött jättesnabbt och inte klara av att vara fokuserad hela året ut.

dagen har som vanligt bestått av skola. jag hade bara 2 lektioner. engelska och idrott så min hjärna slapp jobba :L
vi har fått ny idrottslärare. Per heter han och verkar jätteduktig :) vi fick skriva lappar och sånt på saker som vi ska göra och det är uppskattat. då slipper man göra vissa saker som man verkligen verkligen inte vill göra. visst finns det vissa obligatoriska saker som måste va med men det blir ju inte lika mkt tråkigt ;) så jag hoppas på det bästa.

som jag sa förut så slutade vi tidigt idag så jag tog 1-bussen hem. och jag har kommit på en sak! :O 
JAG ÄLSKAR ATT ÅKA BUSS IBLAND :) visst är det jobbigt när det är übervarmt, man mår illa eller är sjukt stressad. 
men de dagarna när man sitter ensam på en lagom varm buss med inte så mkt folk på med ipoden i öronen så är det UNDERBART :) jag vill inte gå av vid min hållplats, jag vill bara sitta där och åka flera timmar och bara se landskapen svischa förbi, tänka på allt och inget och man är helt avslappnad. :) 
haha , det här låter ju som värsta poesin xD ijag skriver inte så att det ska låta så med flit men jag vet inte annars hur man ska skriva :P
och det låter som om buss är det bästa jag vet xD det finns ju förstårs massa andra saker som är bättre.massa massa saker. men det är verkligen en superskön avslappning efter en dag i skolan! .  

vill bara flika in att jag har städat mitt rum idag med. dutti Hojj :D

puss i ljumsken <3

Winnerbäck <3



gårdagen var helt UNDERBAR :D <3

dagen började med match och det var mindre underbart. fick sitta på bänken nästa hela matchen och sen när jag väl fick spela sista kvarten så springer en motståndare in i mig och hennes knä får jag rätt på låret. det gjorde jävligt ont och nu är det jättesvullet och jag har ett stort jätteömmt blåmärke på låret som är stort som fan xD mindre kul. kan knappt gå :P
efter matchen skyndade jag hem för att hinna med bussen, och att stressa samtidigt som man är jätteirriterad på allt och humöret är i botten funkar inte så bra.
jag gjorde mig iaf iordning snabbt som tusan och slängde i mig nått att äta och drog sen till stan.
mötte Rocken och Juula på resecentrum och vi drog till stångebro och Lasse :D

Sofia Karlsson, Emil Jensen och Miss Li var förband och som väntat var  Miss Li så grymt grymt bra :D lalalaa . jag måste verkligen börja lyssna på fler av hennes låtar :) 

kl 21 började lasse spela och jag blev taggad till tusen :D jag skrek/sjöng tills jag verkligen inte kunde andas längre xD jag fick ta små andningspauser för att jag skulle orka. haha . men vad gör man inte för lasse? :D 
konserten var underbar, Underbar och UNDERBAR :D fy fan vad bra alltså. jag var helt kär i allt och alla och lyckan var total. bäst kvällen på hela sommaren. utan tvekan!
dock blev det ingen "min älskling har ett hjärta av snö" och det var ju synd. men jag överlever och kvällen var bäst ändå :)

tack Rocken & Juula för en jävligt bästig kväll :) <3


puss i ljumsken <3


fredag, lördag

igårkväll var det fotbollsmatch borta mot eneby.
vi var peppade och hoppades på andra vinsten eftersom det gått så bra de 2 tidigare matcherna. men så blev inte fallet. jag vet inte rikitgt vad som hände men spelet funkade inte. vart än bollen kom så var det en eneby-spelare där och dom hade verkligen studsen med sig. jag tror att vi hade ca 4 anfall på hela matchen xD så jag hade ganska mycket att göra i försvarsspelet :P 
aja , det blev iaf förlust med 3-0. 
men jag är faktiskt jättenöjd med min insats. känndes som om jag fick krafter från nånstans och jag orkade FAKTISKT spela en hel match utan att sitta på bänken :P och då med världens största skavsår :O jag kunde ju knappt gå i slutet xD
jag är nöjd! :) visst gjorde man tabbar men det gör man ju alltid och jag tyckte faktiskt att jag kämpade. 
fast jag var heeeelt DÖD när jag kom hem! xD hahaha  

idag var det typ tänkt att man skulle till nykvarn. men det har jag dissat :P istället ska jag träffa rocken och vi ska va hemma här och se på film och bara ta det lungt :D äta godis xD det blir kul :) 

uppdaterar nog imorron igen :)


puss i ljumsken <3

snart skoldags.

hur underbart som hellst med lov! :)
man kan göra vad man vill när man vill och bara göra ingenting. jag älskar det ibland.
men det ska ändå på nått vis bli hur skönt som hellst att börja skolan och få lite rutin på livet igen.
inte nog med det så får jag ju träffa min älskade klass OP1SB, snart OP2SB <3 det blir lite nya ansikten och vissa ansikten försvinner. visst kommer det kännas konstigt men jag tror att 2 veckor in i terminen känns allt som vanligt igen :)
jag såg vårat nya schema idag! herre min gud helvetes jävla... jag-vet-inte-vad!! vad vi går sena dagar! jag kommer seriöst inte att palla. jag hade det tufft i ettan och nu lär det bli dubbelt så mkt plugg och mkt mindre fritid! HJÄLP!
men som Mikaela skrev:¨
 "Som tur är har vi varandra! Det ska bli ett roligt år, med många skratt! Å så får vi helt enkelt räkna ner dagarna till dom olika loven, det är ju faktiskt en hel del. Detta grejjar vi! ;) <3 "
det gjorde mig mer peppad och jag ser verkligen fram emot 2 underbara år till med min ÄLSKADE klass :)

wish me good luck in 2:an?
jag kommer verkligen verkligen att behöva det xD


puss i ljumsken <3

.

jag har tänkt väldigt mycket på sista tiden.
tankarna har mest handlat om en och samma sak.
jag fattar inte hur det kunde bli som det blev.
vi var ju så hilma bra vänner.
vi var inte bara bra vänner, vi var bästa vänner.
vi var så olika.
men ända så lika.
 vi hade så roligt.
varför slutade vi att umgås?
aja, jag ska sluta fundera på det här nu.
det tjänar ingenting till.
VI  finns inte längre.
det är synd.
jag saknar det.

Ullared

gårdagen var underbar! :)
familjen gjorde en liten dagsutflykt till Ullared. vi gick upp vid halv 4 på morgonen och satte oss sen i bilen i det mörka regniga Ljungsbro. hur mys som hellst. dock kunde jag verkligen inte sova på hela ditvägen vilket jag hade planerat. dumma mig!
vi kom fram till Ullared vid ca 7 på morgonen som vi planerat och då stog det att Ullared inte öppnades förrens kl 8! så där stog vi på parkeringen en timme för tidigt! ;) men man får ju tänka positivt: vi fick en parkeringsplats preciiiis längst fram och vi fick en kundvagn och kom in på ullared bland dom första och slapp köa :P 
eftersom det var första gången jag var där så var det ju lite extra kul. och vi gick runt i alla affärer och kollade och vi åt även lite mat på en thairesturang :) mys!!
dagen gick väldigt snabb och i slutet av dagen hade jag spenderat 1000 kr på en massa olika saker som jag behövde och även på saker jag inte behövde. men det känns bra :) vid 16.00 satte vi oss i bilen igen och åkte hem. då somnade jag som en stock. vilket jag hade planerat att jag INTE skulle göra! xD menmen... det var skönt att sova en stund och resan går ju så mkt fortare på det sättet. ;) 
en mkt värd dag för mig att få komma bort från Ljungsbro med familjen på en minisemester. jag saknar det. NÄSTA ÅR. jag längtar redan.. 

puss i ljumsken <3 

sista dagen

redan onsdag! och jag har inte bloggat på ett par dagar nu. så vad har hänt?
den frågan tar det inte lång tid att besvara på :P jag har jobbat och varit på en fotbollsträning xD haha .

imorgon är sista dagen på jobbet! för jag ska vara ledig på fredag :) familjen ska nämligen till ullared.
att jobba har gått så sjuuukt snabbt! jag har varit där i en månad nu. jisses.
det har varit jättekul och jag har faktiskt lärt mig massa saker :) plus att man har tjänat pengar. och det är ju inte fy skam. kommer saknar de små söta tanterna och gubbarna ;)
men det ska bli väldigt skönt med en veckas lov nu! :) och att få en sovmorgon innan skolan börjar igen ska bli underbart.. innan SKOLAN.. det är redan dax.
blandade känslor inför det. att träffa klassen ska bli kul . men att plugga och stressa ihjäl sig saknar jag verkligen INTE!!
men vad har man för val? det är bara att skärpa till sig och göra sitt bästa :) tihii ..
nu ska jag glo på film (som vanligt xD) jag ser i snitt typ 4 filmer i veckan xD neerd


puss i ljumsken <3


home again

äntligen är familjen hemma! :) det känns superskönt med lite ljud i huset igen. det har varit så tyst när de var borta. usch ja .

den här veckan har gått sjukt fort. jag jobbade ju som vanligt mån-fre och det gick snabbare än jag-vet-inte-vad och nu har jag bara en veckas jobb kvar! :O har jobbat i snart en månad. det låter vääldigt länge men i själva verket känns det som om det var 3 dar sen jag började ungefär xD
men det ska bli så skönt att få sommarlov igen, nog för att man får pengar på jobbet men man gör verkligen samma saker VARJE DAG. det går liksom på rutin.
 göra frukost åt pensionärerna - servera frukost - diska - fia med knuff - lunchrast - penionärerna äter och jag matar -  promenad - promenad - sitta och prata - gå hem.
det är ungefär min dag på jobbet. samma sak med samma personer på samma klockslag varje dag . det börjar bli lite långtråkigt faktiskt :P haha . menmen.. som sagt... en vecka kvar! och ska jag nog klara av att göra samma sak i en vecka till xD 

ikväll får vi gäster . ett par kompisar till mamma och pappa kommer . och de har med sig sina 4 barn. jag antar att det kommer och bli väldigt spänt i början :P vi umgicks jättemkt med den här familjen när vi var lite mindre och vi hade jättekul . men av nån anledning slutade vi umgås och nu ska vi efter typ 5(?) år träffas på middag/grillning. nu är det ju inte så att vi inte set röken av varandra på 5 år (om ni fattade det så). utan de bor ju liksom i ljungsbro så vi har ju träffat dom nån gång i affären och sånt. men vi har inte umgåtts UMGÅTTS på typ 5 år . så det blir vel... spännande och se hur det blir ikväll . men jag hoppas på det bästa .

nej, nu måste jag städa i mitt rum oså . men jag skriver kanske mer ikväll eller imorgon  :)

puss i ljumsken <3

RSS 2.0