US

Min första vecka på praktiken har börjat och jag har än så länge bara jobbat 3 pass, men jag trivs än så länge jättebra på avdelningen och personalen har varit grym! speciellt min handledare, "tjing tjong så länge, ring om det är nått" och "upp och hoppa gummisnodd" är bara 2 av hennes roliga uttryck men det lär väl komma flera ju längre tiden går. jag gillart :)
Det ända negativa är att det just nu inte händer så mycket på avdelningen. De är relativt få patienter inlagda så arbetssysslorna blir inte lika många som i vanliga fall, men förhoppningsvis sätter det lite fart snart. Då blir det toppen!




/ J. - mamma fyllde år igår. grattis i efterskott <3

Vi skööörde

Jag hade en galen kväll igår. Det blev lite hejcon bacon i början av kvällen och känslorna var överallt och ingenstans men jag hade ändå grymt kul och jag skulle enkelt säga att kvällen var lyckad. Vi sköööörde stenhårt och alla kvällens mål uppfylldes, speciellt för vissa som minst sagt uppfyllde dem. (jag vet, ett otroligt bra skämt!) Tycker bara lite synd om Annas fötter och Linnéas fingrar....

Dagen idag har endast bjudit på fika med familjen, mormor&morfar och farmor&farfar eftersom pappa fyller år idag och mamma fyller på torsdag. Nån annan aktivitet har jag inte orkat med, och jag antar att dagen kommer fortsätta så här tills det är läggdags. Skönt!




/ J. - Grattis pappa ♥


Blä

Det är en sorgens dag idag. Jag har inte känt den på nära håll än men jag antar att den kommer ordentligt imorgon, när jag är tillbaka i skolan... rädda mig? någon?
Men jag är bara i skolan i 2 dagar, sedan väntar 5 veckors praktik på US, neuro-rehab. Har ingen som helst aning om hur det kommer bli men det blir antagligen toppen. Jag håller i alla fall tummarna för det!

nu väntar sängen och boken på mig så det är bäst att jag pallrar mig dit. Godnatt




/ J. - I surrender

RSS 2.0