Bloggeliblogg

NU bloggar jag... höhö



/ J .

Melodifestivalen

Melodifiestvalen är slut, och jag sörjer inte men tycker samtidigt inte att det är skönt och slippa det. Melodifestivalen är något som man liksom bara måste se! trots att ca hälften av bidragen är katastrofalt dåliga så är det ändå tradition på nått vis. Det är nästan ens skyldighet som svensk att sitta 6 lördagar om året och lyssna på dålig schlager och nya popdängor. Och vem är jag om jag inte följer dessa oskrivna regler? så ja, jag har kollat, och igår var det final. Resultatet som Sverige röstade fram var helt okej. Låten är Grym med stort G, men inte i eurovision song contest, och Anna är alldeles för liten känns det som. Men vi får väl se vad europa säger, hon kanske skräller! Tyckte annars att Salem al Fakir eller Ola kunde vunnit, de klarar sig där ute.

Jag har i denna melodifestival-snurra fått en liten hangup på Jessica Anderssons låt "I did it for love". Den är så grymt fin och trallvänligt. JAG GILLAR.




/ J. - baby baby pleassssssse, it's hurting me so .


Desperat

GE MIG ETT JOBB!!!! tack.



/ J.

Torsdag

Johanna slår på stooort, hon bloggar två dagar i rad! är ni förvånade eller är ni förvånade? ja, jag med faktiskt.

Idag är det redan torsdag och just nu sitter jag här vid datorn med en kopp te och en lussebulle.  "- Lussebulle i mars?" tänker ni. men javisst, vi hade några kvar i frysen som familjen just fikade upp. mycket gott faktiskt trots fel månad.

Dagen idag har varit väldigt slapp. Jag hade sovmorgon till 10.40 så jag gled in på skolan runt lunchtid och då begav sig jag och tjejorna till Steve's för att få i oss lite lunch. Massa trevligt och maten var som vanligt mumma, MEN vi blev något panikslagna/äcklade när vi såg att personalen inte hade handskar på sig när de lade upp maten med händerna! vad är det för nått? det var inte frääscht alls. skärpning steves, det är riktigt äckligt! får jag magsjuka eller nån annan dum sjukdom ligger det på erat samvete. bara så ni vet. haha
Annars flöt dagen på bra och PA-gruppen fick en liten nytändning efter handledarsamtal. gött!

Kvällen kommer jag spendera framför denna dumburk då jag måste skriva på fördjupningsarbetet i Historia. Missade träningen av den anledningen och det känns verkligen piss. But a man's gotta do what a man's gotta do, right?! eller woman kanske, men ni fattar.
Åter till arbete. RAUS




/ J.

100

HUNDRAA! det är exakt hundra dagar kvar till studenten och pirret i magen börjar sakt men säkert att infinna sig. Imorgon går vi från tvresiffrigt till tvåsiffrigt. gaah, jag längtar sönder :) man börjar se ljuset i tunneln på dessa 13 år i skolan. Nu är det äntligen snart sluuut och det känns underbart uinderbart.
Men innan jag får stå i aulan och skrika tills jag inte längre har nån röst måste jag kämpa det sista i skolan med inlämningar och prov. Min motivation ligger i botten men jag ska fan klara det här! jag ska kämpa tills jag-vet-inte-vad för jag SKA ha godkänt i alla ämnen när jag lämnar Birgitta. jag bara ska det. finns inga alternativ. så kämpa nu Johanna för fan! KÄMPAAA




/J. - this is a bump in the road. don't give up, you will make it .

RSS 2.0