Oskar Linnros

Igårkväll var KEEP IT LOUD! i Linköping och hela stan var fylld med folk som skulle dit. Alla var där av en anleding: de skulle se på Oskar Linnros. Jag, Anna och Linnéa stod där i publiken bland 98562371 miljarder människor som puttades och bråkade och var allmänt jobbiga, för att enbart få höra 3 låtar med Oskar. (Som förövrigt var mer än 20 minuter försenad upp på scenen, inte okej!). Men när det väl drog igång var han grym. "Ack sundbyberg", "från och med du" och "genom eld" gjorde att jag dansade lite på moln ett tag och jag var riktigt nöjd, trots värmen och de jobbiga fjortisarna som stod bredvid oss. Man kan kalla det en lyckad kväll! 

  




/ J.  - jag var din soldat, så ung och så lojal. Förortsbarn, vi blir aldrig som dom från stan .

100815

Dagarna bara rinner iväg och sommaren är snart slut. Jag jobbade min sista schemalagda dag på Ekhem i fredags och det känns jättekonstigt att det redan gått 9 veckor sedan jag började. Jag kommer faktiskt sakna tanterna och gubbarna trots att de ibland går mig på nerverna, för de har ju sina ljusa stunder dom också.

Nu börjar det även kännas på riktigt att jag verkligen tog studenten i juni, det var ingen dröm. För imorgon börjar skolan men jag ska inte dit. Det känns helt sjukt för jag har liksom haft en skola att gå till i 13 år, men inte nu längre. Nu är jag klar med skolan och ska ut i arbetslivet. vuxet! En liten parantes är väl att jag är arbetslös.
 
Men innan sommaren är slut och innan jag blir arbetslös på riktigt ska jag och tjejerna till Magaluf i två veckor. Jag har redan skrivit min packningslista och allt är så gott som klart. Nu ska bara väskan packas, för på fredag DRAR VI!!!


Hotellet




/ J.  - ooh till Magaluf, styrde vi vår första resaa...


RSS 2.0