Standing where you left me

Min dag är gjord!

Slog på radion av en slump och vad hör man? Joo, Hassles nya låt som jag gått i ett halvår och suktat efter att få höra. LYCKA!!

Annars har dagen fortsatt vara bra. Jag har fått lön från gymnastiken (jag är riiiiiiiiiiiiik) så det resulterade i en sväng på stan med Bollen och jag hittade mina studentskor och jag är faktiskt riktigt nöjd. Blev även lite småhandlande såsom hårinpackning, hudlotion och annat strunt som suger ur varenda öre ur plånboken. Men så kan det vara.

Det sista och tredje som satte guldkant på min dag var att jag är så himla duktig. Okej, det lät kanske lite egenkärt men jag menar bara att jag är nöjd över latmasken Johanna som tagit tag i lite plugg.

Historiafrågor - check
Läsa svenska bok - check
Analys av svenskabok - check
Opponera på folkhälsaarbete - check



/ J. - Pengar rullar in som det ska, det går bra nu!


Segertåget

BARA FÖR ATT JAG ÄR GRYM!
Idag är jag stolt över mig själv. Jag har varit duktig. *klapp på huvudet Johanna*



/ J. - Hej här kommer segertåget .

Nitton

Det är helt sjukt att det bara är nitton dagar kvar till studenten. Vi som har räknat ner sedan... länge, har bara 19 dagar kvar att räkna. GALET.
Veckan som gått har på många sätt varit nostalgisk! Prat om minnen, musik och bilder har fått ögonen att tåras flera gånger och man börjar verkligen förstå att slutet på gymnasiet är nära. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta åt det. Jag vill ta studenten men ändå inte? kan man säga så? det är i alla fall så jag känner. Jag är i två delar.



/ J. - The final countdown

Längesen



"Hjärtan som slår
vi står där vi stod
minns det som igår
första gången du log
som om jag snubblade pladask
på marken och bara dog"



/ J.

RSS 2.0