höstlov

ja, nu har man varit på sitt livs första kryssning och det var jättekul :) båten var STOR och fin och det fanns hur mkt som hellst att göra.
Rocken och jag hade egen hytt också så det blev ju extra kul ;)
jag hade inte tänkt skiva så mkt om kryssningen här för jag orkar inte . men om ni blev nyfikna kan ni kolla http://aannahooj.bilddagboken.se så hittar ni en massa bilder :)

dagen idag har varit slapp. jag sov för det första till kvart i tolv för attjag var så trött och sen har jag mest läst i min bok, varit med Zigge hos vetrinären och packat upp resväskan.
och det är vel ungefär något liknanade som händer ikväll . boken måste bli utläst!!!! :P


puss i ljumsken <3


höst


hösten är verkligen här nu! :) det  känns som om tiden bara flyger förbi och snart är det sommalov igen. men just nu är det iaf höst och det är jättemys.
jag tog en jättelång höstpromenad igår och det var helt underbart :) solen glimtade fram någon gång då och då bakom molnen och blåsten var stark och kall. jag gick tyst för mig själv med ipoden i öronen i en timme och det var underbart.
jag brukar nästan aldrig gå ut och gå men igår kände jag verkligen ett sug efter att promenera och mina ben var rastlösa så det kändes jättebra.
när jag kom hem var huset tomt och jag duschade och lagade mat i min ensamhet. väldigt skönt må jag säga att få en dag helt för sig själv. det var sådär mörkt ute med lamporna i förnstret som lös upp rummet. underbart underbart och åter underbart. hösten är verkligen här.!
vi ställde ju om klockorna inatt oxå så det gör ju att det bli ännu mörkare om dagarna. så nu lär det bli så att man åker till skolan när det är mörkt och så lär det ha hunnit bli mörkt lagom tills man ska hem igen "/ det känns ju kanske mindre underbart.  
menmen. nu är det ju faktiskt höstlov så jag ska sluta tänka på skolan :D

på tisdag drar familjen, jag och rocken på kryssning :) KUL :D


puss i ljumsken <3


Idol 2008 del 2




LÄSTE DU MITT TIDIGARE INLÄGG OM IDOL? INTE? gör det innan du läser detta! :)

Juryn tippade vem som skulle åka.
Anders: Sepideh
Leila: Sepideh
Andreas: Loulou

jaa. så trodde juryn och som väntat hängde de löst tillsammans med Anna. (!) wtf Anna var ju verkligen grym ikväll. jag och svenska folket tyckte inte likadant där. men som tur va fick anna rätt så snabbt gå och sätta sig igen och nu stod det mellan Sepideh och Loulou.
och som Peter Jidhe sa: "den som får lämna idol ikväll är............................................... Loulou"

jaa . Loulou lämnade idol och jag vet inte vad jag ska säga om saken. Hon var långt ifrån bäst med inte heller sämst.
men med tanke på hur alla de andra presterande (johan är undantag för han är jämt sämst) så förstår jag att hon fick åka.
men det känns faktiskt lite tråkigt. hon stod verkligen ut ur mängden. hon var bevis på att utseende inte är allt i musikbranschen. något annat  som gör henne speciell är att alltid sa vad hon tyckte och tänkte. det gillade jag. klockrent var ju när hon snackade om sin gris hon hade hemma. sedan tar hennes lilla söta historeien slut med att hon sa: "aa, men man blev sen skinka" hahaha . det kanske inte är ordvalet alla skulle välja om de satt och blev ntervjuad inför 1 miljon tittare. hon är cool ;)
men idag höll hon faktiskt inte måttet. tyvärr. hennes röst är unik och det kommer saknas i idol där det finns mkt pop. hon stog för soulen. 

aja. jag är iaf glad att Alice, Anna, Robin E och Robin B är kvar. 
mest för att Robin B för göra lateshow då xD haha . 


puss i ljumsken <3   


Idol 2008

Gruppbild på Idol-deltagarna. Foto: Daniel Ohlsson/TV4.

utvärdering av Idol 2008, veckofinal 3, 24/10 -08

Loulou, SOS
- en bra ABBAlåt men med en mindre bra Loulou. hon sjöng vel sisådär (som vanligt) och framträdandet saknade känsla. allt lät likadant. dock hade hon fina kläder som gav en ABBAfeeling. glitter glitter och åter glitter ;) 
juryn tyckte att hon lyft sig sen sist men jag vet inte om jag håller med .

Lars, Money money money - CHOCK! vafan har han på sig och vad håller han på med? xD coolt att våga men han sjöng som en karaktär och jag vet inte om jag tycker att det stämmer in på Idol. han måste ju sjunga som sig själv för att rösten är ju hans varumärke. då kan man ju inte göra sig till och sjunga med en annan röst .  aja . helt ok. jag är ju inget fan av lars och han sjunger inte särskilt bra enligt mig. men han är ju favorit så han stannar nog även denna vecka just för att han är annorlunda.

Alice, Lay all your love on me - min favoritidol sjunger min favorit-ABBAlåt. kan det bli bättre? jo, kanske. Alice var jätteduktig och hon såg verkligen ABBAinspirerad ut. "snöret" i pannan är ju klockrent :D hon rörde sig som om hon stått på scenen i 20 år och var hur van som helst. det tycker jag är imponerande. hon är ju trots allt bara 16 år.
rösten var med också bra ikväll, men hon har ju sjungit bättre . men Alice är ju alltid alice så hon är fortfarande min favvo :D

Robin E, Waterloo - ännu en av mina favoritidoler. men han får ett stort minus för hans val av kläder. inte mycket ABBA där. dock hade han svarta glittriga byxor. men det duger inte för mig. aja . framträdandet då? waterloo är vel den av ABBAs låtar som är mest rock. så självklart passar den honom :) han sjöng den med bra power och grym sång. bra bra bra! han rörde sig dock inte så bra på scenen. men har man nu fått svart bälte i sång av Anders bagge så kompenserar det ut scenframträdandet :) 

Anna, Mamma mia - riktigt lik ABBA-Agneta ikväll med plattat hår och lugg. looken ikväll var ABBA. men den kunde lika gärna varit 2008. modet har kanske börjat komma tillbaka? :P
sången var iaf grym. hennes röst är ju speciell men den passa in på ABBA-tema oxå :D kul att höra lite uptempo också för det har ju varit mycket ballader sista veckorna. scenframträdandet var också jättebra. gick självsäkert och tog över scenen. hon såg ut att trivas :) lovord från juryn fick hon också. verkligen förfogat :) en ny favorit? jaaaaaaa! hon har övertalat mig nu :)

SMSade med Rocken nu och jag ska hälsa till alla mina kära bloggläsare ;) haha

EMD var på tv :D wiiie . min favoritpojke är ju bara såååååå söt (a) ;D tihii

Kevin, Gimmie gimmie gimmie - han har ju aldrig varit en favorit hos mig just  hans överenergiska personlighet. han går mig på nerverna xD men nu är det ju faktiskt Idol och sång som vi ska bedöma. och jag kan ju inte ljuga och säga att han sjunger dålig, för han har en grym sångröst.
framträdandet ikväll var en blandning av ris och ros. ett jätte JÄTTESTORT minus för klädseln. inte ens en enda ABBAinspirerande detalj. jeans och ett linne. nej vetduvad det var dåligt.
MEN, han sjöng ju bra som vanligt och han dansade loss på hela scenen. kul att se på men lite mkt boyband kanske? eller lite för feminin? jag vet inte. han är bra och jag vet inte vad mer jag ska säga :)

Robin B, Does your mother know - hans personlighet är bara så cool. han skämtar och Lateshow med robin bengtsson är ju bara så grymt kul. men sången då?
njaa . där spricker det. jag har inte varit alls imponerad av hans idolresa. MEN ikväll. han sjöng. på riktigt. han sjöng! yeaah. go robin :D
klädseln ikväll var mkt ABBA. lila skjorta och glittrig slips ;) fiiiint? nja. men det är 70tal ;D och han rörde sig faktiskt bra ikväll. ingen protes idag inte :D
han har verkligen blivit mkt bättre. BRA. men jag vet inte om han kommer stanna i tävlingen jättelänge till. men jag hoppas. vill ha fler lateshower och jag tycket Johan ska åka före. så iaf en vecka till enligt mig :D

Johan, The winner takes it all - absolut INTE min favvo, jag tycker att han har varit dålig genom hela tävlingen och jag fattar inte vad han håller på med :S
kvällens framträdande får mig inte att ändra uppfattning. han kan fortfarande inte sjunga och han rör sig som en jag-vet-inte-vad. nej nej och åter nej.
framträdandet ikväll var inge kul att se på heller. hans stod still och klädseln var inte ABBA heller. tråkigt och jag vet inte vad jag ska skriva längre. jag kan bara konstatera att han är SÄMST! men han stannar nog denna vecka med flick-favorit som han är.

Sepideh, Dancing queen - hon var en utav mina favoriter i början av tävlingen men han försvunnit de senaste veckorna. det är inge kul .
ikväll tar hon nog hem priset för glittrigaste klänningen och 70tals-känsla. ett stort plus :)
hon sjunger ju även bra men jag vet inte om det räcker. det blir lätt tråkigt att se henne uppträda. TYVÄRR. men jag hoppas hon får stanna ett tag till så hon kan plocka fram artisten i sig :)
 responsen från juryn var inge bra heller. det påverkar ju tittarna så jag vet inte hur det här ska sluta. men jag hoppas på det bästa .

Alla idoler, thank you for the music - sist idolerna sjöng en gemensam låt var det backstreet boys på 90tals-temat och det blev en stor flopp. sången var riktigt dålig och framträdandet var inte heller särskilt kul. de hade gjort en gemensam koreografi men den satt inte hos alla idoler så det såg mest konstigt ut. :P  
ikväll var det bättre sång då de inte sjöng så mkt i grupp. men det var fortfarande inte bra. det känns mest som om det är något påtvingat de måste göra för att fylla ut programtid och att de inte lagt ner mkt krut på att öva in den då de istället koncentrerar sig på sin egna solo-låt. vilket jag kan förstå att de gör.  
jag tycker att de kan lägga ner den delen av programmet för det är inte bra. så LÄGG NER. 

nu är det ju som sagt paus och jag ska socialisera lite med mor som nyss kom hem. jag återkommer när resultatshowen börjar och då ska jag analysera igen ;) haha . 

så sålänge säger jag:
puss i ljumsken <3 

helgen

jag skrev ju i förra inlägget att helgen som kom skulle bli den bästa. och det stämde till viss del. ungefär till hälften.
första hälften av helgen var helmys. fredagen var en mysig hemmakväll och på lördagen kom ju rocken och bollen hit och vi hade det kul kul och åter kul. (bananslem xD)  så det var lyckat.
men på söndagen sen mådde jag grymt jävla dåligt. jag hade jättehög feber och förkyld. jag låg helt däckad i sängen från soluppgång till solnedgång. jag var verkligen helt död.
så den sista hälften av helgen var ju mindre bra. eller.. den var faktiskt riktigt sämst!! :P
igår och idag har det inte blivit nån skola. i måndgs hade jag feber och idag rä vi lediga så det betyder att jag bara går i skolan 3 dagar den här veckan :D tjoo. men jag har ändå en inlämningsuppgift kvar så det är ju lite jobbigt. menmen..

imorron ska jag på biopremiär med rocken :)
och just nu väntar plugg :S fyyyyyyy


puss i ljumsken <3


skola, mys, bio

som jag skrev i förra inlägget så har det varit oerhört mkt plugg den här veckan. men nu ÄNTLIGEN är veckan över :)
grymt grymt skönt vill jag lova. och just för att belöna en veckas hårt jobb har jag sagt till mig själv att jag INTE ska plugga i helgen. inte nått :) jag ska bara ta det lugnt. ikväll tittar jag på idol och myser. imorron åker mor och far bort så det blir FF ;) och då kommer rocken och bollen hit och vi ska käka, se film och ha mys :) på söndag blire en dag helt ensam hemma :) mor och far är fortfarande borta och bror ha innebandy :D BÄSTA HELGEN :D

och på onsdag ska jag och Rocken på bio :D HSM 3. och jag kan knappt bärga mig :) trailern går på tv hela tiden och jag blir mer nyfiken för varje dag som går. jag vill se den NU NU NU :D

nu är pausen från idol slut så jag ska avrunda här :)


puss i ljumsken <3

klagar lite.

tisdag idag och dagen har varit hemsk. '
lååång dag med massa lektioner och massa plugg "/ samhällskunskap, omvårdnad, psykologi, tyska och matte. och dessa prov och inlämningauppgifter är på bara 2 dagar :S snacka om rörigt! och jag kommer garanterat på IG på samhälsskunskapen och matten . kul .
 

puss i ljumsken <3

Jesper Blomberg

HELVETES JÄVLA BLOGGHELEVETE!! jag hade skrivit världens längta blogg och sen när man ska ladda upp den så försvinner hela JÄVLA texten. fy fan var jag blir sur. hevletes jävla fan jävla skiiiiiiiiiiit. så arg blir jag! GAAAAH.  



(dålig bildkvalitet jag vet, men jag hittade ingen annan bild)


jag sammanfattar då lite kort här:
eftersom jag missade fredagsfinalen av idol i fredags så kollade jag på reprisen idag 11.30.
jag tyckte nästan alla idolerna höll jättedålig klass. det fanns bara 2 st som enligt mig höll måttet och det var Alice och Anna.
killen som fick lämna var Jesper. han var inte jättedålig i fredags (tycker jag) men han var långt ifrån bäst.
aja iaf. jesper är en 20 årig kille som kommer från göteborg. i fredags sjöng han "so sick" med Ne-yo .
och det var då jag kom på det. det var då tanken slog mig.
( nu kommer jag dit där jag ska klaga! )
har ni tänkt på hur sjuuukt lik Jesper är danny på många sätt? det har iaf jag. och jag blir såå arg.

- för det första är båda blonda killar med precis samma aniktsdrag. (det kan de ju förstår inte rå för såklart) men ändå :P
- de var båda i 20årsålder när de sökte till idol.
- och nu kommer jag till det som jag blir så arg på: jesper sjöng "so sick" i fredags. och det gjorde danny också en fredagsfinal. men det är inte det som gör mig mest förbannad. utan, när man uppträder i idol får man ju inte sjunga hela låten. så de förkortat låtarna så de blir kortare versioner. och jesper hade precis och då menar jag PRECIS samma verion som danny. verkligen ordagrant och bakrundsljudet var identiskt. precis precis samma instrument.GAHH . kom på nått eget vafan :P
- inte nog med det så åkte ju Jesper ut och då fick han sjunga en till låt som tröst typ (detta var efter den vanligt sändningen. det var i idol eftersnack). då sjäng han "End og the road". WTF. precis samma låt som danny sjöng den fredagsfinalen som han åkte ut! JAG BLIR GALEN.

vill inte man inte minnas sin idol-tid som någonting man kan vara stolt över att man gjort själv? och inte nått man snott från nån annan?

jag tycker inte illa om jesper. inte alls. jag tyckte han skulle få stanna den här veckan och att yazmina skulle åka ut. men jag blir bara så sur på att han nästan kopierar danny.
aja , jag ska sluta skriva nu för jag kommer ingenstans här. jag ville mest bara skriva av mig lite och klaga ;)
jag vet inte ens om någon orkat läsa hela inlägget. det kanske bara är jag som bryr mig om idol (idolneeerd som jag är) ;D
förresten så tror jag att det är en romans på G mellan Jesper och Anna i idol ;) ojojoj!

nu ska jag iaf fortsätta plugga omvårdnad.


puss i ljumsken <3

hata söndagar

söndagar är alltid så förbannat låsamma. det händer verkligen ingenting. man sitter bara hemma och pluggar och väntar på att man ska gå och lägga sig. och idag är inget undantag.
jag vill göra nått skoj NU. men det kan jag ju bara glömma. för jag har massa plugg att göra. jävla skola . den tar alla krafter ifrån en. man orkar ingenting. usch .

naee, vilket negatvit inlägg det här blev. men det är så jag känner idag så.
jag är verkligen inte på humör och min mage gör ont. FAN.

nej, nu ska jag försöka göra lite mer på omvårdnaden. sen ska jag se på en film! och bara tråka sönder. blä .


puss i ljumsken <3

Albin

onsdag. redan onsdag!
veckorna går så sjukt snabbt. det är verkligen läskigt :S

den här dagen därimot tycker jag har varit väldigt seg. det har hänt mycket men tiden går ända långsamt.
dagens absolut största händelse var att jag träffa Albin :D gosh vad jag har saknat den lille spillevinken :D
han var superexalterad över att träffa mig för det var så länge sen. (jag är ju faktiskt hans tjej) och jag var glad att han fortfarande vill leka med mig. jag vet ju att det kommer komma den tiden då han inte vill längre. han är ju trots allt 6 år och har börjat lekis. nu äre kompisarna som gäller. inte nån gammal tjej-kusin. nejnej. han kan ju få tjejbaciller... aa. ni fattar vad jag menar ;)
 men som sagt. Albin var här och han var sötare än vanligt :) han visade mig "låtar" på keyborden som han själv hittat på och han var hur nöjd som hellst. för att citera "-den här låten är skitbra. lyssna!" och så började kan klinka hitan och ditan och han dansade och han sjöng. jag tror han är en blivade artist ;) haha . så om han blir kändis ska ni komma ihåg vart ni läste om hans talanger som liten, och att det var JAG som förutspådde en artist-karriär först ;) haha
Albin är guld värd :) <3


idag bokades också hytterna och det till kryssningen :D så den 28 oktober drar vi :) kul kul kul.


puss i ljumsken <3

prov

sitter i skolan och har just skrivit klart ett prov. det gick sämre än sämst och allt som jag hade pluggat å¨kom inte "/ hur surt är inte det?
idag blire att gå till läkarhuset och hämta ut ett recept så jag kan ta spruta. räddsla!

det här inlägget blir väldigt kort. men jag orkar inte mer nu .

puss i ljumsken <3

skola

jag sitter i skolan och har noll insperation till att skriva på mitt arbete. egentligen borde jag men jag orkar fan inte.
jag har redan börjat med uppsatsen hemma så därför kan jag inte fortsätta här. eller jag skulle kunna. men jag vet att jag kommer ändra allting när jag kommer hem och då känns det bara onödigt att lägga ner tid på det nu.  
så ikväll blir det alttså plugg plugg och PLUGG . på en frdagkväll .kan man ha mer kul? JAAAAAAA. skit då.

det är 25 minuter kvar tills vi slutar. hoppas det går snabbt.


puss i ljumsken <3

tråk

skriver SOMS-uppsats "/  


jag vill, jag vill, jag vill.  - vill du? 


puss i ljumsken <3 

RSS 2.0