I'm back

det har varit bloggtorka, jag vet! 
okej, bättring nu.

mycket har hänt sen sist. bla. liseberg, fotboll, mycket plugg och träffa kååmpisarna. men det orkar jag verkligen inte skriva om här och nu! det senaste som hänt var blodomloppet igår. Klassen + 2SA var funktionärer och fanns lite överallt på området. jag sjäv delade ut T-shirtar. "small small small, här finns small. ja, dom är rätt så stora i storlekarna, small, small, här finns small."
vet inte hur många gånger jag sa det under kvällen. det blev nog ett par hundra gånger. Men det var kul, man hade massor att göra heeela tiden och man fick se och träffa massa människor man känner igen. bla massa KAVA:or :) kul.

kvällen var enligt mig jättelyckad om man bortser från att det mestadels spöregnade och man blev dyngsur. Men vad gör det när man har kul? right?
dock var det väääldigt skönt att komma hem, duscha varmt, packa och sedan sussa i sängen under mitt varma duntäcke. det måste jag säga. det tar mer på krafterna än man tror!

nej , nu har jag inte tid att skriva mer. och jag orkar inte heller för den delen. det här får räcka med uppdatering för denna gång. hoppas ni är nöjda ;)



/ J. - fjärilar

erik hassle

Igår var jag riktigt jävla lycklig på riktigt!
det var sååå underbart och jag mådde BÄST.
jag fick se det efterlängtade krullet, jag fick höra den sjukt bra rösten, jag fick prata med personen och jag fick en autograf. kan det bli bättre? knappast.
Att sedan få umgås med härliga människor hela kvällen gjorde det ju inte sämre. Anna, Tiba, Fredrik och Martin.
En sjukt värd kväll som jag sent glömmer. tack. 

 




/ J. - It's a bump in the road, don't give up, you will make it! <3

nothing else matters

Ibland vet jag inte riktigt hur jag tänker. ibland låter jag (enligt mig själv) jätteklok och ibland som om en tvååring varit i mitt huvud under dagen.
idag har det varit någonstans därimellan, alltså har en 9½ åring styrt min hjärna för dagen. (haha, det var kul. skratta?)
humössväningar är ett annat ord som speglar min dag väldigt bra. vet som sagt va inte varför och det är otroligt frusterarande.

ledsen - glad
trött - pigg
lycka - olycka
som nykär - bortglömd

jaa , jag kan fortsätta men det ska jag inte för jag antar att detta inte är så roligt att läsa.
vet egentligen inte varför jag fortsätter att skriva på det här inlägget men jag antar att jag på något sätt försöker fly svenskaboken som ligger på bordet bredvid mig. så ju längre jag skriver här desto mer slipper jag en stunds plugg. dålig metod om man vill klara godkänt i kursen. men jag gört ändå . tummen upp! eller nått



/ J. - som jättejättejättejätteJÄTTEGÄRNA vill se Hassle på torsdag! måste.


RSS 2.0