911121

"Nej, det är ingen vanlig dag för det är Johannas födelsedag! HURRA HURRA HURRA"

wiiie, det känns skönt att äntligen bli 18. som jag har längtat!!
Tack alla söta brudar som var här igår =D jag hade grymt kul. och massa tack för dom fina presenterna!
PUSS




/ J.


Jag välkomnar träningsverken

Jag har tappat blogg-stinget! jag har aldrig lust att blogga och jag har ingenting vettigt att skriva om så därför låter jag bli. smart va?
För jag antar att det inte är så många som vill sitta och läsa ett tråkigt och uppstolpat inlägg som inte handlar om nånting, där jag bara skriver om ingenting. Typ det här inlägget är ett bra exempel på ett kasst och tråkigt inlägg. sånna orkar man inte läsa! så jag ska nog kanske lägga bloggen på is ett tag. jag skriver om jag har nått kul att skriva utan att känna pressen som jag själv ger mig, om att det måste komma upp 2-3 inlägg i veckan..
för jag håller det aldrig i alla fall.

så den sista infon jag ger innan jag stoppar bloggen för ett tag är: jAG HAR TRÄNAT IDAG OCH JAG KOMMER TROLIGTVIS HA STÖRTSTA TRÄNINGSVERKEN IMORGON! AJAJAJ! oj, caps råkade vara intryckt också. stiligt......



/ J.

This is the end

Söndag idag, och det innebär sista dagen på höstlovet. Känns sådär lagom roligt att veta att klockan står på 05.30 imorgon igen och att den första lektionen man har är ett prov. vilken kanonstart på skolveckan!

Lovet har i alla fall i stort varit bra. Var ju lite sjukling där i början men det gick ju över relativt snabbt så jag har hunnit med lite fun stuff också :) mycket härligt!

Idag har det blivit plugg för heeeela slanten. Har ett stort Sjukvårdsarbete som ska vara inlämnat på tisdag och jag ligger lite efter. så nu måste fingrarna glöda på tangentbordet så att det blir klart nångång. Satsar på att vara halvfärdig idag och sen göra resten imorgon och på tisdag. jepp, det blir nog bra.


Men nu har jag inte tid för bloggen mer, måste fortsätta skriva arbete.




/ J. - Grattis på födelsedagen .

RSS 2.0