Puss

Min hjärna är fortfarande en öööken så för att inte bloggen ska gå samma hemska öde till mötes  som min hjärna uppdaterar jag bildligt idag. Tjejorna på bilden är helt enkelt bäst, därav bildvalet :) plus att de är grymt snygga.
 


"Don't stop, make it pop
DJ, blow my speakers up"





/ J. - peppt på morgondagen


Tillägnas min vän Cornelia Anna Gun Eriksson

Jag får påtryckningar från min vän Cornelia att min blogg inte uppdateras tillräckligt ofta och hon har en poäng. Det blir inte så många inlägg men det beror på min hjärna som för tillfället kan liknas med en ööööken! så... där har ni svaret till varför jag inte uppdaterar så bra.

Annars då? jo, skolan tar lov en vecka men inte jag inte. Jag ska sitta från kl 5.00 till 23.59 varje dag och plugga järnet om jag ska lyckas få in alla arbeten i tid. Känns lite som ett mission impossible, men vi får se hur det blir. Resterande 5 timmar på varje dygn ska jag göra det som jag älskar mest: SOOVA.  

Nu har jag inte så mycket mer att säga. Min hjärna är som sagt en ööken och att detta inlägg ens skapades kommer föralltid att bli ett mysterium :)
SIMMA LUGNT!




/ J. - For you I know I'd even try to turn the tide


Världens sämsta dag

Dålig uppdatering här på sista tiden, jag vet. Men jag har haft fullt upp med praktiken på US, skolarbeten och annat runtomkring så jag har liksom inte hunnit. Men nu är praktiken tyvärr slut och skola drar igång igen imorgon så det blir kanske lite mer tid till bloggning, vem vet?

Just nu önskar jag bara att jag verkligen hade börjat med mina skolarbeten i tid. MEN eftersom jag är efterbliven har jag självklart inte gjort detta, så nu sitter jag i skiten som vanligt kvällen innan. Jag är så jävla nöjd med mig själv! BLÄ




/ J. - Someday?

RSS 2.0