hjärta

Jag vet inte vad som händer och det är otroligt frustrerande.
varför har det blivit såhär?
eller är det kanske jag som inte fattar rätt?
jag hoppas i vilket fall att det bara är nått tillfälligt och att det snart går över.
puss


/ J.

förändringar men ändå inte

Bloggen ser inte lika dan ut som innan, och det är jag glad för. förut var det ju inte ursnyggt direkt men jag har bara inte haft orken att fixa det... tills idag då förstårs.
jag är fortfarande inte riktigt nöjd men det här får duga så länge. tills nästa gång jag orkar igen ;)



Det händer ingenting speciellt i mitt liv just nu. i skolan är det som vanligt übermycket att göra och jag glömmer och skiter i hälften av läxorna. bra? nej! men jag orkar snart inte mer. jag försöker verkligen, jag gör det. men jag vet inte om det räcker.
men snart är det ju lov och praktik, så jag ska klara det tills dess. sen ska jag bara ta det lungt och vila upp mig. så det ska bli skönt :)

trött som man är en fredag som denna ska jag snart gå upp till mamma och se på lets dance. det blir mys .
pöss



/ J. - och hennes nya nyttiga liv.

skolan

sitter i skolan och har 2 timmars håltimme! så jag och rocken sitter här (utan bollen, schnyft JAG MENAR INTE ATT DET ÄR TRÅKIGT ATT BARA SITTA HÄR MED ROCKEN MEN VI SAKNAR JU BOLLEN) och lär oss facebook och läser blondinbellas blogg . mycket intressant må jag säga :)


/ J.


konditon?

ännu en träning med MAIK idag och det känns bättre och bättre för varje gång. Jag har börjat greppa de flesta namnen och jag tror även att dom börjar känna igen mig med.
MEN, jag har 2 problem:
1.)  helt seriöst, min kondition ligger på -987865478. jag måste ut och springa om jag ska orka med detta. verkligen.
2.)  jag tar inte för mig!! jag vet vilka pass jag vill slå, vilka löpningar jag vill göra. men jag gör det inte! gaaaaah. raseriutbrott på mig själv ! USCH. våga våga våga.

ikväll blir det nog en slappiskväll med mor och far :) eventuellt sätter jag på en film och somnar :) underbart. det kallas guldstund ;)

men nu blir det att duscha för jag har inte gjort det än :O hej intorkad svett. nej, FY vad äckligt.
duschen here I come.


/ J.


nytt liv

Idag har jag tagit tag i mitt liv igen.
eller egetligen började det igår. då tränade jag med MAIK och när jag kom hem var jag så gott som död. jag kom då fram till att min kondis och träningsvana måste förbättras. det var verkligen pinsamt att jag var så dåligt tränad! även fast jag inte spelat fotboll på nästan 4 månader så betyder ju inte det att man ska sluta motionera utöver det. fy på mig!  
men det var i alla fall det som var startskottet. då sa jag till mig själv att "nu måste det fan hända nått". så det är no more candy för Johanna. inte heller nått småätande på allt och inget. en frukt där, ett kex här, ett glas juice där.  NEJ, slut på sånt nu! jag ska verkligen ta tag i det här. jag vill inte se ut och känna mig som en soffpotatis varje dag. jag vill inte gå och lägga mig om kvällarna och tänka "fan vad lat jag är, varför rör jag inte på mig?". innerst inne så vet jag ju att jag mår mycket bättre om jag får motionerna, och jag tycker ju att det är roligt (allt förutom löpning i spåret). så varför händer det inget? jo jag är för lat.

så NU har jag lovat mig själv, och nu det är även officiellt här på min blogg.
so there's no way back.
jag ska klara det här. jag ska!


/ J.

...

varför blir det som det blir?
just nu händer det väldigt många saker som jag absolut inte vill ska hända.
men ändå gör det det. varför?
kan ingenting bara gå som jag vill att det ska gå?
tydligen inte.
fan alltså.


förlåt.



/ J.

....

SHIIIIIIIT CHIPS ALLTSÅ!!!!!!!!! xD

bara för att lix. 


/  J.

RSS 2.0