Exhausted

Jag jobbar dag som natt, varje dag känns det som. Jag vet att det inte stämmer men det är inte långt ifrån. Jag jobbar över heltid och jag lever, äter och andas jobbet. På 13 dagar jobbar jag 16 arbetspass och jag har en dags ledighet. Jag börjar känna att jag behöver vara mer leeedig och göra lite annat. Jag t.o.m drömmer om jobbet, och då har det gått lite långt.
Om det inte syns på lönespecen sen att jag jobbat som ett as, blir jag deprimerad på riktigt. jag behöver kliiiiirr i kassan till magaluf :) 



/ J. - hard work work 


Jag är pank

Jag behöver pengar!
Jag åker till Magaluf om ungefär en månad och jag har nästan ingenting att ha på min där nere, där det förhoppningsvis kommer vara vaarmt. Jag har ingen bikini, inga bra shorts, inga linnen... INGENTING. Därför skulle jag behöva shoppa lite innan jag åker men som ni kanske förstod av rubriken så har jag inga pengar. Stackars lilla mig. Till råga på allt har jag gått och efter kärat ner mig i en speciell "kasse/väska" som jag vil haaaaa, och då ryker ytterligare 100 kr.
- fan jag är pank!



/ J.


Livin' the dream

Jag lever livet just nu! :)
Jag jobbar visserligen rätt mycket men så länge jag får göra roliga saker mellan arbetspassen och så länge jag slipper alla skolarbeten är jag nöjd.

I torsdags såg jag Lars Winnerbäck på Stångebro med Julia och Anna och det var riktigt grymt :) Lars har länge varit min "gud" men jag tappar liksom bort musiken ibland och det tar ett bra tag innan jag hittar tillbaka. Men nu är jag tillbaka och det är alltid lika kul. Konserten var som vanligt magisk och det känns speciellt när han står på hemmaplan och pratar om saker som man känner igen. Tror det kan vara en av anledningarna till varför jag fastnat så mycket för just honom. I like! Melissa Horn som var förband var också grym och jag är lite sådär lagom nykär i henne. Gå på konsert med bara Melissa Horns musik nån gång? ja tack!

Idag/ikväll blir det mat och bio med min allra bästa bäver. Vi ska se Eclipse och jag hoppas verkligen att den är bra. Har hört lite olika recentioner och de skiljer sig verkligen från varandra så jag vet inte vad jag ska förvänta mig. Håller tummarna för det bästa, och att det inte blir för mycket "flyga-i-luften-scener" och "massa-overkliga-monster-karaktärer" för då blir jag besviken. Men jag får ju i alla fall umgås med min kära vän och det är ju faktiskt huvudsaken :)






/ J. - Jag måste ha träffat din frekvens.

RSS 2.0