Kreta 09

Kom hem från kreta i söndags och ända sen dess har jag inte gjort något annat än att längta tillbaka! 
jag tänker hela tiden "för 1 dags sen var jag där" "för 3 dagar sen var jag där" osv. JAG VILL INTE sitta hemma i ett regnigt sverige när jag vet hur underbart fint och varmt det är där. gaaah! men jag ska tillbaka. jag ska!

Resan var helt sjukt bra. På dagarna låg vi mest på stranden och bara latade oss, skaffade oss en liten bränna och åt god mat. kvällen betod sedan av en liten promenad in till standen för ännu mer god mat på grekiskt sätt.
så såg 6 av 7 dagar ut på våran semester, och av den informationen kan ni ju kanske själv dra slutsatsen att det inte var någon hälsoresa vi var på. jag var inte hungrig en endaste gång under hela resan. inte en enda! och det är fan inte normalt. haha.
men vad ska man göra när dom har så sjukt god mat? tzatziki, bröd, fetaost, kött och kyckling i alla dess former, grekiska sallader och massa massa annat. det går ju inte att vara hälsosam då! haha
resan var iallfall, som sagt, asbra och jag njöt verkligen av varje sekund. jag kan verkligen rekomendera stället till de som är sugna på en resa till kreta. lito beach hette hotellet vi bodde på och låg på platanias, som ligger några mil utanför chania.

men det har även haft sina fördelar att komma hem. I onsdags fick jag tex. träffa anna igen efter 6 veckor, och cornelia och Linnéa efter alla olika semestrar vi varit på. mycket mycket värt enligt mig att träffas alla 4 igen :)
vi var inne på 55an och hade det trevligt och pratade igen allt som vi missat under hela sommaren. blev även lite flöt med potatisbeskvi/steves potatis och även där en massa prat om allt och inget.
kvällen slutade dock tidigt för sista bussarna går ju hem 23.30 så kvällen blev inte så lång som vi velat, men det får helt enkelt bli en annan gång.


här kommer lite bilder från kreta 09.

















/ J.


IQ-befriad = Jag

Jag vet inte vad jag vill
tankarna går runt och runt
men jag kommer inte fram till nånting!
det är minst sagt frustrerande när man inte heller vet vad andra tänker.
detta gör mig lite smått galen
gah



/ J. - grekland snart :)

Lars Winnerbäck

Okej, lyckan är total. jag gick av en slump in på min myspacesida som jag väldigt sällan är inne på för att kolla om något hade blivit uppdaterat. och visst hade det det!
Nytt blogginlägg från lars winnerbäck stod det :D jag blev gladare än gladast och när innehållet sen visades kunde jag inte annat än bara stirra på skärmen! jag satt säkert och stirrade i 5 minuter och granskade varenda liten bokstav som stod på sidan och läste allt från pärm till pärm. När jag gjort detta färdigt kunde jag äntligen ta in all information och börja bearbeta, LARS SKA SLÄPPA NY SKIVA DEN 21 SEPTEMBER OCH HAN SKA HA VINTERTURNÉ! wohooooooooooooooooooo
Detta innebär att jag ska till cloetta center den 10 december med mina älskade vänner. vi ska höra vår kung stå och sjunga och spela, vi ska stå i publiken och skrika, och tillsammans med hela publikhavet ska vi överrösta lasse i "elden" och "solen i ögonen" och vi ska förhoppningsvis få taket att lyfta.
åh jag kan inte säga annat än jag längtar. jag längtar sönder efter lars och hans konsert!

ta mig 5 månader minus 3 dagar framåt i tiden, nu tack! :) snälla?



/ J.

FUCK

Varför ska alla amerikanska tvprogram/reallityserier vara så himla dramatiska? de skriker, allt är på liv och död och de har överdrivna bråk om allt och ingenting. det är så tråkigt att kolla på.
just nu går Gordon Ramseys blabla.. på 3an. Han ska hjälpa en resturang någonstans ute på vischan i USA att komma tillbaka på fötterna innan de går i konkurs. Visst låter det ändå som ett ganska bra koncept på ett program?  men de förstör hela programmet med att chefen på resturangen inte vill ha hjälp, han sätter sig på tvären till alla Gordons förslag och allt blir då en stor parodi med 2 skrikande människor och alla repliker låter något i stil med "you're destroying my resturant you fucking shit" "fucking asswhole", "fuck fuck".
dom säger verkligen fuck i varenda mening och då självklart kommer det ett cencueringspiiiiip som bli oerhört jobbigt att lyssna på i slutänden.
 varför ens anmäla sig till ett sådant program och säga att man vill ha hjälp, och när väl får den vill man ändå inte ta emot den?! gaah USA alltså. gör bra tv!
nu ska jag stänga av den här skiten för jag orkar inte kolla mer. jag blir bara förbannad.


/ J.


RSS 2.0