Onsdag

Sjuklingen är inte längre en sjukling. Det ända spåret som finns kvar är förkylningen men den går att leva med, så mitt höstlov blev inte helt förstört.
Igår kunde jag te.x tack vare tillfrisknandet träffa R&B för en fika på steves och prata massa strunt! riktigt riktigt värt. som vanligt.  
Jag kunde även tack vare tillfrisknandet skriva på min inlämningsuppgift i Sjukvård. Vilket jag inte alls blev lika glad över och som inte alls var lika roligt. Därför har jag intalat mig själv att jag börjar få feber igen och massa andra lögner bara för att jag ska slippa. DET ÄR INTE BRA, men jag orkar verkligen inte ta tag i skiten. jag är så oinspirerad till att plugga just nu! blä

Tillfrisknandet gjorde också att jag kunde följa med min allra bästa och sötaste bäbis till vetrinären. Vaccination stod på schemat och Zigge var inte alls glad. Heeela bilresan dit bestod av mjau-sång, även i väntrummet fick vi höra en liten trudelutt av hans sång och hela buren skakde av hans dans (inte alls av hans rädsla... nej nej, absolut inte) och slutshowen framfördes under bilresan hem. Jag tror han har en given plats på broadway om han skulle vilja byta yrke från musjägare till musikalartist. haha
Men han var iaf jätteduktigt. Han fick sin lilla spruta och när vi kom hem belönades han med godis :)
Han fick även beröm av vertrinären som sa att Zigge var en vääldigt fin katt för att vara bondkatt. och det är ju alltid kul. 






/ J.

Sjukling

Äntligen höstlov! en hel vecka som är till för att göra roliga saker och hitta ny motivation inför nästa skolvecka.
men vad händer? Johanna Nyberg ligger hemma i sängen med feber och snuva!!!!!!!! jävla skit rent ut sagt. Jag lyckas alltid med min tajming.

Nu är jag sällskapssjuk och trött på att titta på film, så därför klagar jag här på bloggen. blääääääääää på den här skiten! gör mig frisk?



/ J.


Kryptiskt var ordet

Det är något som inte stämmer,
det känns i atmosfären och jag gillar det inte.
Jag kan inte sätta fingret på problemet, jag vet bara att det finns där. 
Och det gör hela grejen ännu mera jobbig och komplicerad.
Jag önskar att jag bara kunde hitta felet och sedan göra det lilla jag kan för att rätta till det.
Att det ska gå snabbt och enkelt så att det sedan kan bli glömt.
För som det är just nu så kommer det inte hålla, i alla fall inte i längden.
och det vill jag verkligen att det ska göra.
Det får bara inte rasa ihop, för då rasar jag också. big time.

Så, nu ska det jobbas på att fixa till felen och problemen.
och jag hoppas att jag inte behöver göra det ensam...
PUSS PUSS PUSS



/ J.


Idol 2009



Okej, det är torsdag och jag är superexalterad inför Idol imorgon. Har inte riktigt haft orken att sitta vid datorn på länge så allt som har med internet att göra, har liksom hamnat på efterkälken. Alla bloggar, hemsidor och annat kul som finns på cyberspace har jag helt missat och då också missat uppdateringarna. Men idag har jag hunnit med både det ena och det andra så nu ligger jag i fas igen. haha! och då kom ju suget igen.... suget efter att andas idol, som jag inte gjort på hela veckan (skandal)! Så nu ikväll kom en rejäl dos av förväntan och jag laddar inför fredagsfinalen så hårt. Rock är temat och det är jag så grymt glad för.
FÖR DÅ KAN MINA FAVORITER GLÄNSA! förhoppningsvis.... om det inte blir en flopp, gud förbjude.
men jag håller tummarna.
nu vet alla vad jag gör imorgon kl 20 ;) haha

laddar ytterligare lite med sömn och kort och slapp dag i skolan imorgon. Ipoden ska med och bussresorna kommer bli fyllda av bl.a Nicklas Hocker och Calle Kristiansson! värt.


/ J.

Hos Bollen

Sitter hos bollen och väntar på att min pappa ska komma och hämta mig. Men eftersom han är segast i stan och inte har kommit än så fördriver vi tiden med att skriva en liten blogg.

Kvällen igår var riktigt mys och vi åt massa god mat och gotti. Det blev även idol och sen bara att ta det lungt och umgås :)
dock blev det sent som vanligt så nu sitter jag här och är likblek i ansiktet och gäspar varannan minut. men det var det värt. det är ju trots allt inte varje dag man har myskväll så då får man ju passa på.

Har egentligen inte så mkt mer att säga för det skulle bli ett kort inlägg. så för att inte bli långrandig så avslutar jag inlägget.......... NU.  




/ J. - panik och lycka på 10 minuter. men Nicklas, Calle och Erika är kvar i Idol så jag kan andas lungt.

Noll insperation

Jag försöker. jag gör verkligen det! jag försöker desperat att hitta lusten att sätta mig ner med min historiabok och plugga in en massa fakta inför provet imorgon. Men lusten finns inte, inte ens nånstans där långt långt bort. Den är putts veck och det gör mig verkligen förbannad. jag VILL ha ett G på provet imorgon. jag tycker t.o.m att ämnet är ganska intressant och om jag bara kunde sätta mig ner och verkligen plugga så skulle det inte vara några problem med det där G:et.
Men såfort jag tittar på boken får jag en känsla i hela kroppen som skriker "nej nej nej". Allt min kropp vill är att göra nånting annat och bara glömma bort provet. Vadsomhelst, bara jag slipper boken.
Har nog aldrig känt en sån här olust att plugga innan. Jag vet inte vad som hänt med mig men nu har jag nog snart nått min gräns. jag pallar inte mer. ORKAR INTE PLUGGA MER PÅ LÄÄÄÄNGE. ge mig studenten, lov och ett jobb är allt jag vill just nu. blääää

gaah, så nu sitter jag här och skriver på en jätteointressant blogg som ingen kommer läsa och samtidigt lyssnar jag på Melissa Horns nya platta. Har inte hört så många låtar än med det lilla jag har hört gillar jag. Inget slår ju gamla skivan men jag får la ge den här en chans så kanske dessa låtar också etsar sig fast. ja, vi kör på det.

nu blir det historiaboken igen? fy fan.



/ J.

Veckan

Det har varit en riktigt bra vecka och helg. Men jag orkar verkligen inte skriva ner allt i en jättelång text så ni får hela innehållet i min vecka i ett väldigt litet och väldigt uppstoplat format. det får ni helt enkelt leva med.

I veckan har jag:
Jag har gått i skolan
Jag har haft gymnastik
Jag har haft körlektion
Jag har varit på studieresa i Stockholm 
Jag har nördat idol
Jag har sovit mer än vad jag borde
Jag har nördat dator
Jag har varit ensam hemma med bror hela helgen så det har varit lungt och skönt här hemma
Jag har bakat
Jag har städat
Jag har umgåtts med Cornelia & Anna över en liten middag med god mat och efterrätt i kopiösa mängder
Jag har övningskört
Jag har kollat på film
Jag har tränat







/ J.


Fribiljett mot himlen

Åh livet leker. Vi går lagom mycket och länge i skolan och vi har för en gångs skull inga läxor. inte en ända! Så vad ska man göra när man kommer hem? jag har ju inget att göra! Det känns jättekonstigt att gå från att ha noll minuters fritid till att ha hela eftermiddagarna fria. Det är inte ens fotbollsträning på kvällarna längre.
Men jag klagar inte :)  jag gillart. Det är skönt med en paus från allt då man bara kan vara och andas ut.

På torsdag blir det storstan med klassen. Vi ska gå vilse på Södermalm, leka turister och se sådär äkta bonniga ut och prata en breeeeed och ful östgötska. det blir kul och jag längtar faktiskt. 6.00 bär det av. yaaaay


"Jag hoppas det ser ut som att jag vet
fast jag har faktiskt ingen aning."



/ J.

091003

Det känns bra helt enkelt :)
tack.


/ J.


RSS 2.0