20101122

Jag och min fina vän Cornelia tog en sån där välbehövlig fika idag. Älskar att sitta på ett mysigt café någonstans i vintermörkret och strunta i allt vad klockan heter och bara prata skit. Eller skit och skit... det blev faktiskt även lite mer allvarliga samtalsämnen också som: framtiden. Vad gör jag då? var bor jag? med vem? var jobbar jag? osvosv. Och mitt i allt allvar kommer det ibland när hjärnhalvorna inte riktigt får kontakt som de ska, en liten groda. "Jag kanske bor i umeå och är honomsexuell liksom, man vet aldrig" haha. Sånna här dagar gillar jag. Fler lediga dagar som spenderas med bra människor, tack
Och av veckans schema att döma så blir massor med sånt. - underbart!



/J. - All I need is you.

News

Mycket har hänt sen sist.
Jag har fyllt 19 år, fått en tjänst på jobbet fram tills i mars, träffat mina underbara vänner, bowlat, haft en grym utång och massa annat skoj. Det är det här som jag har väntat på. Nu rullar det på! :)



/ J. - ending up in random places running in to you, 
       talking to myself about all the things that we could do.

.

Jag håller tummarna... hårt!! :)



/ J.

E.H

Nytändning!
Det var väldigt länge sen jag Lyssnade (med stort L) på Hassle. Visst, jag spelar ju någon av hans låtar dagligen men jag lyssnar inte alls på samma sätt som jag gjorde förut! Då var jag helt fanatisk och det kan jag väl inte påstå att jag varit den senaste tiden. MEN, here it comes.... jag har blivit heeeelt och totalt uppslukad av hans musik igen. Han har kommit med massa nya låtar och nu kan jag inte få nog. jag är back on track and it feel's great :)


7 maj 2009, oförglömligt!



/ J. - I pray that just this once, I will get exactly what I want.

RSS 2.0