I'm back

Det var exakt 44 dagar sen jag senast uppdaterade bloggen och jag har egentligen ingenting att skylla min frånvaro på förutom att jag inte orkat skriva. Så vad har hänt sen sist? Jo, ganska mycket faktiskt men det som verkligen varit speciellt var resan till Magaluf.  

Den 21 augusti lyfte planet till Spanien från Arlanda och min resa med 5 underbara tjejer började. Vi levde livet i 2 veckor och det var helt grymt! Men istället för att jag ska skriva ett långt inlägg om vad som hände, så kommer här istället en rad ord som beskriver resan: sol, bad, party, sjuan, airplanes, are you drunk? no i'm fucking wasted, engelsmän, jellyshots, spanska, bumpy ride, pommes, grabbarna grus, Aqua Sol D5, western water park, banan, joe's, BCM, vattenparty, förkylning, riding solo, paella, palma, H&M, elaka tyskar, hola it's the reception, en blödande tå, chips, pago, badmadrass och balkonghäng.
Men nu är man tillbaka i verkligheten i Sverige och solbrännan är borta och hösten är här. Jag är även tillbaka på jobbet och vardagen rullar på som vanligt. känns lite tråkigt men samtidigt bra, och nu säger vi Välkommen med stort "V" till vuxenlivet.


fler bilder finns på facebook.





/J.


RSS 2.0