Rosa kortet är mitt

FÖR JAG HAR TAGIT KÖRKORT =D
Det känns helt jävla underbart och nu blir det brumbrum överallt och ingenstans. watch out säger jag bara!
21 är förövrigt mitt turnummer, livet rullar på rätt fint just nu.




/ J. - Grattis på 6årsdagen Zigge<3


19 år

en utav mina allra bästa vänner fyller år idag och det ska vi minsann fira med blommor och blader! Det bär snart av till Sjögestad med Cornelia och det blir paket och mat i stora lass. det blir nog en mycket trevlig och rolig kväll :)




/ J. - Grattis på födelsedagen baaaajskorv <3


Påsklov

Påsklovet börjar lida mot sitt slut och det känns enormt vemodigt och surt. Hur mycket jag än längtar till studenten så kan jag inte släppa klassen och skolan (läs inte prov och liknande) riktigt än. Det här lovet är mitt allra sista lov någonsin, så att ta vara på det kändes som en extra viktigt uppgift och det tycker jag att jag har lyckats rätt bra med.
Man skulle kunna säga att att min vecka på många sätt varit nostalgisk. I onsdags träffade jag Ljungsbro-tjejerna över en fika och många minnen dammades av och diskussionerna om högstadietiden var många. Det var även första fikan utomhus för min del vilket var väldigt mysigt om man bortser från mina frusna tår och träningsvärken som jag fick i käken av allt garvande. Vi fick mersmak av fikan och träffades även i igårkväll för en tjejkväll som blev mer än lyckad. Vi spelade gamla goa kortspel från högstadietiden, spelade Alias, åt godis, lyssnade på nostalgimusik och pratade strunt. riktigt värd kväll!   

Men nostalgin nådde ändå toppen när jag hittade en mapp med gamla bilder på datorn. Vissa bilder väckte många känslor, både bra och dåliga, som gjorde att man färdades år tillbaka i tiden. Man känner samma känslor som man kände just där och då och man minns i detalj vad som hände. Det är roligt att minnas men ibland kan det även vara smärtsamt och jobbigt. Denna gången var det mest roligt och jag är glad att jag såg dom här bilderna just den här veckan.


Annars har mitt lov bestått av fotbollsträningar, en nervösframkallande körlektion, shopping och fika med Bollen, filmkväll hos Bollen och sen sist men inte minst - det obligatoriska plugget. Ett bra sista lov helt enkelt.


/ J. - Upp


RSS 2.0