Kräks

Jag hatar Internationella relationer! blääää



/ J.

Pluggeliplugg

Rubriken har inget med texten att göra, trots att den borde det egentligen. Det har blivit alldeles för lite plugg för mig den här helgen. Med 2 prov på tisdag, en bok som ska vara utläst tills onsdag och en stoor historialäxa tills onsdag har jag inte råd att slöa bort en hel helg. men det har jag gjort! "/ Den har varit hur sjuuukt skönt som helst, men nu på söndagskvällen kl 18.05 känns det inte lika bra längre eftersom jag måste ta igen allt ikväll. vilken jag verkligen inte kommer hinna. duktigt johanna! bra jobbat. 

Men som sagt, helgen var varit så värd! jag har inte gjort nått speciellt och bara haft det kul :) jag har varit en sväng i Sjögestad för Idol, marängswiss special och film, jag har klippt gräset, jag har tagit en fika på stan med R&B, och sedan åkt vidare till R för M.I.G, päronsoda och godis, jag har övningskört till malmslätt för att kolla på fotboll och jag har bara varit slö helt enkelt. hur skönt som helst =D  
Men nu måste jag ta tag i det här igen. ikväll blir det att plugga Internationella Relationer tills jag stupar.
wish me good luck?!



/ J.

Ni måste

TIBA CARRO OCH MATILDA, NI SKULLE BARA VÅGA SKOLKA IMORGON! PALLRA ER BORT TILL VIDINGSJÖ KL 8.10! OKEJ? ANNARS KOMMER NI ATT KLASSAS SOM SKOLKISAR RESTEN AV TREAN. MOAHAHAHAHA ;)


 



/ J.

Min mamma är bäst

it's as simple as that. <3





/ J.


Kärleksförklaring

Jag har gått och blivit kär! eller blivit och blivit.... jag har varit det ett tag nu men har inte skrivit om det här på bloggen, bara gett er små ledtrådar. Men nu är det kanske dags för en confession? nyfiken? here it goes..
Jag har blivit kär i en viss låt. Feels like the first time heter den och är en galet bra låt som jag helt enkelt inte kan få nog av. Jag vet inte ens vart jag ska börja beskriva den. Atristen är Erik Hassle som tillsammans med 3 andra har skrivit låten. Låten är helt av sin egen sort och jag kan faktiskt inte komma på en någon annan låt som den liknar. Är det ett bra betyg eller är det ett bra betyg? :) Hassle har verkligen hittat sitt eget sound och texten berättar verkligen något. inget blajj om allt och inget, utan en riktig text med känsla som man lätt fastnar för. Låten handlar som så många andra, om kärlek men sticker ändå ut ur mängden på nått sätt. Kan inte sätta ord på hur, men den gör bara det helt enkelt.
Ett exempel på detta är andra raden i andra versen: "did you know girl just how bad my toes curl when the end of our fingers connect". Dom orden gör mig helt knäsvag och jag kan inte sluta le när jag hör dom. Den raden är utan tvekan en utav dom bästa textremsor jag någonsin hört! så sjukt j--la ASBRA!

Lyssna själv här nedan! jag kan sätta 500 kr på att du kommer tycka om den :) 
jag presenterar the one and only Erik Hassle med Feels like the first time.
enjoy!



Anledningen till att denna kärleksförklaringen kom just idag är att jag är med i en tävling på http://erikhassle.com/tavling/tavling.html
och självklart hoppas jag på den bästa möjliga vinsten. för vem vill inte ha Hassle i sitt vardagsrum? ni kan ju md tävla? :) eller nej förresten gör inte det, för då blir mina chanser att vinna mindre. haha



/ J.

090909

Okej, det är den 9 september 2009 idag. massor med nior vilket borde göra den här dagen till min turdag eftersom 9 är mitt turnr. men har dagen varit så bra som den borde?
ja! det har den faktiskt. trots att jag fick gå upp galet tidigt imorse och trots de ogjorda läxorna som jag hade lite ångest över så var dagen bra. Började med körlektion och jisses pommes vad nervös jag var! hade ont i magen hela bussresan in till stan och precis när jag stod utanför skolan gjorde den verkligen ont. men såfort jag fick träffa min körskolelärare blev det snabbt mycket bättre. Lektionen gick jättebra och nu känns det riktigt bra och som om jag är igång på riktigt. pappa kanske har rätt när han säger att jag har körtkort innan nyår? nja vi får se, jag är fortfarande skeptisk. men jag ska göra mitt bästa.
Annars har dagen flytit på bra. hade inte så många lektioner och de vi hade var inte särsklit ansträngande. Vi slutade sedan 13.40 och jag och Cornelia tog en minisväng på stan. Byxor inhandlades och sedan var det sags för bussresa hem. och ända sen jag har kommit hem har jag inte gjort NÅNTING. jag har latat mig, sovit i soffan, stekt pannkakor och suttit vid datorn. det här som var min pluggdag? vad hände med den? jo, jag spolade ner den i toaletten för jag orkade inte! det får helt enkelt bli en annan dag. idag unnade jag mig en bara-göra-saker-jag-har-lust-med-dag.

och nu? nu kollar jag på idol och mår som en drottning med en bit äpplekaka och vaniljsås framför mig. dock lite kissnödig men det botar jag i pausen. haha. nu blir idol för hela slanten. hejs

/ J.

Pluspoäng

Idag har varit en riktigt göra-bra-och-behövliga-saker-dag! Jag gick upp rätt så sent men har hunnit med mycket ändå. Annars brukar det vara helt tvärtom för mig då jag blir jätteseg och trött när jag går upp för sent. men inte idag! Idag tog jag tag i saker.

  • Jag fick äntligen tummen ur.. och lade upp alla fusknollnings- och nollningsbilder på facebook som jag så länge sagt att jag skulle göra. Och att tagga alla bilder och skriva text till, tar sin lilla tid ska ni veta. men nu ligger de där på facebook och är helt öppen för allmänheten att kolla på och kommentera, så gör det!
  • Jag har hjälpt pappa att skriva 150 adresser på kuvert som han skulle skicka via innebandyn. skrivkramp skrivkramp är två ord som sammanfattar väldigt bra. Men det var faktiskt riktigt mysigt att sitta där med pappa och skriva adresser och småprata och sedan ha ett grymt bra teamwork. min pappa är bra!
  • Sen har jag även klippt gräset. det var jobbgt som fään men nu är det äntligen gjort och nästa gång det är dags för klippning så äre jockes tur! åh så skönt.
  • och inte nog med alla de saker jag gjort, jag har Övningskört också. Till stan och tillbaka och jag har nu kört på tornbyområdet och i alla dessa rondeller. handsvettig, med hjärtklappning och panikslagen tog jag mig igenom det utan större problem och nästa gång jag sitter i en bil på tornbyområdet är på körlektionen på onsdag! gaaaah panik! ångest! hjääälp! är riktigt nervös men jag antar att bilskolan vet vad dom gör så jag kommer nog komma därifrån utan för många skrubbsår.

Nu ska ännu en sak bockas av på min söndags-lista. Jag ska läsa i svenskaboken, Mina drömmars stad, så att jag kan komma ikapp klassen och kunna prestera bra på lektionen på onsdag. ojoj vad jag är duktig! Nej, nu åker mjukisbyxorna på och kuddarna läggs bekvämt i soffan för här skare' läsas.


/ J.


Blä blä blä

två inlägg på två dagar! är jag bäst eller är jag bäst?

Dagen har varit helt okej, sovmorgon till 9.30 och sen bara 3 lektioner. alltså inte mkt att klaga på och det gick fort och smärtfritt ;) men sen har det bara gått utför...
kom hem runt 3 och började direkt att hosta, hosta, bli täppt och hosta lite till. Det var som om min kropp var inställd på att "så fort johanna går innanför dörren ska hon få lida".

jag har hostat som en galning konstant sedan kl 3 och det vill inte sluta!!!! det kittlar och kittlar och jag blir snart galen på det här. jag orkare inte hosta mer och orkar inte knapra fler tabletter som inte vill fungera. bläääääää. GÖR MIG FRISK?

nej, nu ska ja duscha, läsa bok och sova bort den här skiteftermiddagen. Godnatt



/ J.


Host

okej, dags för uppdatering igen kanske?
jag börjar bli sämre och sämre på det här med att blogga. det är kul när man väl tar sig tiden men jag orkar aldrig ta tag i det. skärping skärpning.
så, vad har hänt sen sist?
det har blivit mycket skola och nollning som tagit upp tiden. Senast i fredags var det nollning och det var grymt kul :) känns som om 3SB lärt känna nollarna mkt bättre och blivit mer kompisar med dom och det är ju toppen. mkt härligt.
dock fick jag en rejäl förkylning från den kvällen så nu sitter jag här hemma med nässpray, lypsyl, näsdukar och idominsalva i högsta hugg för att kurera mig så gott det går tills nästa fredag. haha

tråkigt att jag missar träning idag, match imorgon, träning på torsdag och match på söndag bara "/  jag lyckas alltid att pricka in mina sjukperioder så jävla bra. (läs med ironi!!!!!) men det finns inte så mkt att göra åt saken än att vänta ut detta hemska virus som nuförtiden är på besök allt för ofta. blääääää

ja, det får räcka med uppdatering. vet inte vad jag ska skriva och jag har långt ifrån pluggat klart. så hej svej.



/ J.

RSS 2.0