höst


hösten är verkligen här nu! :) det  känns som om tiden bara flyger förbi och snart är det sommalov igen. men just nu är det iaf höst och det är jättemys.
jag tog en jättelång höstpromenad igår och det var helt underbart :) solen glimtade fram någon gång då och då bakom molnen och blåsten var stark och kall. jag gick tyst för mig själv med ipoden i öronen i en timme och det var underbart.
jag brukar nästan aldrig gå ut och gå men igår kände jag verkligen ett sug efter att promenera och mina ben var rastlösa så det kändes jättebra.
när jag kom hem var huset tomt och jag duschade och lagade mat i min ensamhet. väldigt skönt må jag säga att få en dag helt för sig själv. det var sådär mörkt ute med lamporna i förnstret som lös upp rummet. underbart underbart och åter underbart. hösten är verkligen här.!
vi ställde ju om klockorna inatt oxå så det gör ju att det bli ännu mörkare om dagarna. så nu lär det bli så att man åker till skolan när det är mörkt och så lär det ha hunnit bli mörkt lagom tills man ska hem igen "/ det känns ju kanske mindre underbart.  
menmen. nu är det ju faktiskt höstlov så jag ska sluta tänka på skolan :D

på tisdag drar familjen, jag och rocken på kryssning :) KUL :D


puss i ljumsken <3


Kommentarer
Postat av: Carro

Ja, tiden går jäkligt fort. och ja, snart är det faktiskt sommarlov igen. Det är skönt, men samtidigt lite läskigt på nåt sätt.



Ha det bra på tisdag-onsdag, så ses vi om en vecka hojjen:D

2008-10-26 @ 19:08:05
URL: http://www.nogg.se/carroz
Postat av: Cornelia.

ja hösten kan faktist vara älskvärd på många sätt, dock inte mörkret när man är i skolan, det kan vara deprimerande :)



TISDAG =D <3

2008-10-26 @ 22:04:04
Postat av: clara

och nuu är det vinter =)

2008-10-30 @ 20:02:24
URL: http://gunghasten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0