FUCK

Varför ska alla amerikanska tvprogram/reallityserier vara så himla dramatiska? de skriker, allt är på liv och död och de har överdrivna bråk om allt och ingenting. det är så tråkigt att kolla på.
just nu går Gordon Ramseys blabla.. på 3an. Han ska hjälpa en resturang någonstans ute på vischan i USA att komma tillbaka på fötterna innan de går i konkurs. Visst låter det ändå som ett ganska bra koncept på ett program?  men de förstör hela programmet med att chefen på resturangen inte vill ha hjälp, han sätter sig på tvären till alla Gordons förslag och allt blir då en stor parodi med 2 skrikande människor och alla repliker låter något i stil med "you're destroying my resturant you fucking shit" "fucking asswhole", "fuck fuck".
dom säger verkligen fuck i varenda mening och då självklart kommer det ett cencueringspiiiiip som bli oerhört jobbigt att lyssna på i slutänden.
 varför ens anmäla sig till ett sådant program och säga att man vill ha hjälp, och när väl får den vill man ändå inte ta emot den?! gaah USA alltså. gör bra tv!
nu ska jag stänga av den här skiten för jag orkar inte kolla mer. jag blir bara förbannad.


/ J.


Kommentarer
Postat av: elli

Haha! Har du sett ett program har du sett alla. ;) Alla har samma upplägg. Först vill de inte alls, sen vänder de på en femkrona. Och alla program slutar "lyckligt" med en räddad restaurang och nöjda gäster.

2009-07-07 @ 14:09:08
Postat av: Julia

och de där pipen . de är ju inte låga pip direkt . volymen höjs ju tio gånger och man kan tro brandlarmet piper . stört, men vissa kallar det underhållning. I guess . :)

2009-07-12 @ 11:39:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0