skolavslutning 2009

En galet galet galet bra dag!
klassen möttes i klassrummet för sista gången nånsin (då vi får nytt klassrum nästa år) och vi gick gemensamt till aulan för att avundas alla studenterna för sista gången innan det är vår egen tur nästa år. aulan var helt fylld med skrikandes studenter och ett tag trodde jag helt allvarligt att min trummhinna gick sönder av allt skrik och visslande i visselpiporna! haha, men jag antar att jag kommer vara preciiiiis lika högljud nästa år så jag får väl ha lite överseende.
efter skolavslutningen fikade vi med klassen, tog kort och hade det allmänt mys. stefan och erik höll varsitt litet tal som inte alls var inövat och man hörde att det verkligen kom från hjärtat. sååå söta är dom! :P och de har lovat dans och tårår på våran student.
dom är fan bästa lärarna. nästan.

på kvällen vankades det klassfest hos mig och sammanlagt var vi 24 pers! riktigt riktigt roligt :)
det var musik, dans, dricka, mat, chips, massa folk att vara social med! om jag får säga det själv så blev det lyckat. ingen mådde dåligt och behövde tas hand om och det tycker jag är ett stort plus, det brukar annars kunna dra ner stämmningen rätt så rejält. men icke. vi klarade oss :)
vi drog sedan vidare till stan och ågatan där det såklart var fullt av massa studenter. vi träffade lite bekanta ansikten, men det roligaste var nästan att se stämmningen, atmosfären och bara stå där och lääääängta tills nästa år. för då är det fan våran tur och det ska bli gryyyymt! det har jag bestämmt.

1 ååår kvaar, tjalalalalaaaaa


BILDER FRÅN DAGEN




















(alla bilder har jag fått av tiba, TACK)



/ J.

Kommentarer
Postat av: Cornelia.

kanonkväll var det. :) va säger vi classmates, partaj igen på lovet? :) pusssss <3

2009-06-15 @ 23:03:14
URL: http://cornessa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0